Mam otázku či môžem bez toho aby som niečo nepokazil umyť morovú časť. Použiť prípravok a potom vystriekať vapkou.Mam e36 325td. Niekto povie áno niekto zase nie. Viem že novšie typy sa môžu lebo všetko je kryte ale moje už ma par rôčkov.Takže?
Já mám teda zkušenost, že e36ka je na mytí motoru obzvláště citlivá, myl jsem jej na svých bávech za ty roky asi 3x a vždy mi zateklo až ke svíčkám a byl z toho 5tivál, u benzínu, nafta nevím, a dokonce jednou mi to udělalo i při obyč. myčce s kartáčama, normál tam nateklo přes kapotu
u mna normal sa vystriekalo vapkou a bolo....ziadny problem...dokonca ujo z umyvarky mi nechcel ani zakryt ziadnu elektriku ako bateriu, vahu a pod ale presvedcil som ho preistotu
Umyvam bezne. Umyval jsem i zigulaka, pan z mycky na me koukal divne, kdyz videl orezanej filtrbox, odkud cucel bavlnenej green a trcel tam rozdelovac. Pekne jsem umyl, nastartoval a odjel, a protahl jsem to po dalnici aby vse vyschlo
Ako čítam viac je tých lepších skúsenosti.Ja som ho umýval 1krat,vyzeralo to veľmi dobre,ale keď som chcel po skončení naštartovať tak to už nešlo.A to som mal isť odviesť kočku na skúšku ,Poistky,štartér pozakrývané.Našťastie asi po hodinke sušenia naštartovalo.Ale možno bol problém vtom že som to nerobil vapkou ale len tak pooblieval. .Inač pri najbližšom dobrom počasí ho dám do poriadku vapkou a uvidíme .
Je v motorovém prostoru vpravo na straně spolujezdce pod oknem za tím deklem, kam vedou dráty v takové tlusté "hadici". Nedávno tady byl i obrázek. Dával ho tady tuším Fx.
prosím a nema byť nahodou motor u nafťaku naštartovaní ?
P.S. a kde je R.J. u E39 r.v. 01 ? Ja som prave dnes po umyvani na wapke umyval auto a tom som neumýval motor len exterier a nechcel natočiť
E36 Coupe - umyvam bezne na vapke aj motor ale vzdy iba s On engine a hned ho idem prevetrat. a zakryvam svetla, poistky, vahu, RJ a vyvedenie baterie + kedze mam baterku vzadu.