Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zapečený hmyz na kapotě
Ahoj klubáci,
měl bych velkou prosbu, jak odstranit zapečený hmyz na přední kapotě a nárazníku. Projel jsem nějakým hejnem komárů na nemůžu to za boha dostat z kapoty a nárazníku. Asi se to tam pěkně naškvařilo. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Klasický přípravky na hmyz nepomáhají.
Díky za radu.
Jirka
měl bych velkou prosbu, jak odstranit zapečený hmyz na přední kapotě a nárazníku. Projel jsem nějakým hejnem komárů na nemůžu to za boha dostat z kapoty a nárazníku. Asi se to tam pěkně naškvařilo. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Klasický přípravky na hmyz nepomáhají.
Díky za radu.
Jirka
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
...jakýkoliv enzymový čistič na hmyz, chce si to , ale přečíst návod na zadní straně přípravku.... (většinou aplikovat na studenou kapotu a ne na přímém slunci, chvíli nechat působit, pak opláchnout čistou vodou , bez jakýhokoliv dření houbou nebo kartáči) Dokonce je zbytečné kupovat ty nejdražší , měl jsem možnost vyzkoušet i přípravek za 66 Kč 155ml a fungoval také .
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
je nato dostat specialna spongia, dokonca aj origo v bmw. Ta v spojeni s odstranovacom hmyzu musi zabrat. Ak nie, existuje este jeden pripravok od firmy normfest (reca), vola sa to All Star, je to silny koncentrat samponu, ktory vycisti uplne vsetko aj motory, len si treba dat pozor na riedenie, lebo to dokaze aj hlinnik rozozrat http://www.normfest.cz/myti2
Skoda len ze je v 5l bandaske, ale vycisti vsetko aj ruky vyzere
Skoda len ze je v 5l bandaske, ale vycisti vsetko aj ruky vyzere