zdar, chci se zeptat jestli má někdo ten stejný problém u nových světel DEPO s Angel eyes E36 jako já , že se mlží, zevnitř ze strany od ledvinek. u nových světel mě to docela překvapilo.
zajímaly by mě nějaký tipy jak odstranit tehle nešvar,dík.
světla jsou NOVÉ. mlží se obě stejně.
Zdravicko, sice jsem nedodelaval AE, ale svetla jsem rovnez menil, rovnez za DEPO. Delalo se to + - v tomto obdobi v dilne, kde se topilo a jak se s tim vyjelo ven, tak teplo uvnitr kondenzovalo a byly zevnitr zamlzene. Resenim bylo nechat svetla odvetrat cca 1-2 dny ve vetrane nevytapene garazi. Vse se srovnalo, svetla se jiz dale nemlzi.. snad ti to pomuze.
A jako další, více lidma odzkoušená a hlavně fungující rada je, že prostě odděláš krytky od dálkovejch světel a tím pádem budou světla stále větrat a už se nikdy víc nezamlží, já už to tak mám 2 roky a naprosto bez problému!!!
Wickerman má v podstatě pravdu, světla se mlží, protože jsou hermeticky uzavřený, což nemají být, takže upravit tak, aby větraly a zároveň do nich neteklo, sám mám světla, které byly rozebrany mnohokrát a dokonce už i chybí pár jistících prvků a nikdy jsem neměl problém s mlžením, protože větrají
cavko ja som kupil presne tie iste svetla ako ty a robi mi to to iste ze sa mlzia :{ a som stoho dost smutny ,no ale ako citam tak treba dat dole kryt z dialkovych svetiel.
Inak mohol by si napisat ci ti ta rada stimi krytkami pomohla?
Dnes jsem hodil na svou E36 také angely od DEPA, také se u ledvinek šíleně mlží... A to ani nemluvím o tom že blinkry, které byly v sadě s těmito světly, k nim absolutně nepasovaly a montáž byla vysloveně peklo... Od DEPA už asi nikdy víc... Zítra zkusím zmiňovanou radu oddělat krytky dálkáčů, doufám že to pomůže Jestě mám dotaz - jakou máte zkušenost s těmito světly na STK? Projdou? Dostali jste při nákupu světel nějakej papír o homologaci nebo tak něco??? Díky za info
jo jo. fungujici vec. na mejch Depo jsem to kdysi resil. Ta krytka pomuze bezvadne. Doporucuju nesudnavat ji uplne (nechat pootevreno a prichytit paskou) nebo po odmlzeni krytku vratit. Preci jen se do tech svetel pak prasi.