Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mlžení př. světel (DEPO)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dabler

#1 Příspěvek od Dabler »

zdar, chci se zeptat jestli má někdo ten stejný problém u nových světel DEPO s Angel eyes E36 jako já , že se mlží, zevnitř ze strany od ledvinek. u nových světel mě to docela překvapilo.

zajímaly by mě nějaký tipy jak odstranit tehle nešvar,dík.
světla jsou NOVÉ. mlží se obě stejně.
elgroso

#2 Příspěvek od elgroso »

Zdravicko, sice jsem nedodelaval AE, ale svetla jsem rovnez menil, rovnez za DEPO. Delalo se to + - v tomto obdobi v dilne, kde se topilo a jak se s tim vyjelo ven, tak teplo uvnitr kondenzovalo a byly zevnitr zamlzene. Resenim bylo nechat svetla odvetrat cca 1-2 dny ve vetrane nevytapene garazi. Vse se srovnalo, svetla se jiz dale nemlzi.. snad ti to pomuze.
Wickerman

#3 Příspěvek od Wickerman »

A jako další, více lidma odzkoušená a hlavně fungující rada je, že prostě odděláš krytky od dálkovejch světel a tím pádem budou světla stále větrat a už se nikdy víc nezamlží, já už to tak mám 2 roky a naprosto bez problému!!! :)
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Wickerman má v podstatě pravdu, světla se mlží, protože jsou hermeticky uzavřený, což nemají být, takže upravit tak, aby větraly a zároveň do nich neteklo, sám mám světla, které byly rozebrany mnohokrát a dokonce už i chybí pár jistících prvků a nikdy jsem neměl problém s mlžením, protože větrají
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
aurora12

#5 Příspěvek od aurora12 »

cavko ja som kupil presne tie iste svetla ako ty a robi mi to to iste ze sa mlzia :{ a som stoho dost smutny ,no ale ako citam tak treba dat dole kryt z dialkovych svetiel.

Inak mohol by si napisat ci ti ta rada stimi krytkami pomohla?
Chasseur

#6 Příspěvek od Chasseur »

Dnes jsem hodil na svou E36 také angely od DEPA, také se u ledvinek šíleně mlží... A to ani nemluvím o tom že blinkry, které byly v sadě s těmito světly, k nim absolutně nepasovaly a montáž byla vysloveně peklo... Od DEPA už asi nikdy víc... Zítra zkusím zmiňovanou radu oddělat krytky dálkáčů, doufám že to pomůže :) Jestě mám dotaz - jakou máte zkušenost s těmito světly na STK? Projdou? Dostali jste při nákupu světel nějakej papír o homologaci nebo tak něco??? Díky za info :)
Dabler

#7 Příspěvek od Dabler »

na skle je vyražená značka homologace
Chasseur

#8 Příspěvek od Chasseur »

Jasan, jde mi o to jestli jim to bude stačit, co vím tak rejpou do všeho co není origo :?
boby06

#9 Příspěvek od boby06 »

jo jo. fungujici vec. na mejch Depo jsem to kdysi resil. Ta krytka pomuze bezvadne. Doporucuju nesudnavat ji uplne (nechat pootevreno a prichytit paskou) nebo po odmlzeni krytku vratit. Preci jen se do tech svetel pak prasi.
Kami1

#10 Příspěvek od Kami1 »

na větrání jsou tam origo trubičky,
po namontování jsem do každýho světla hodil sáček se silika-gelem a je to zatím v pohodě (cca 3 roky)
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jiriik »

Depo je hrozné...škoda peněz:-)
Odpovědět