zdravim,
stala sa mi taka fakt blba vec, menil som tesnenie pod vekom ventilov
a stare tesnenie bolo pripecene a veko neslo a neslo dole, potom konecne povolilo, to stare tesnenie bolo uplne stvrdnute a maly kusok toho stareho
tesnenia spadol do motora.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/T ... hed_parts/
medzi diel cislo 1 a stenu hlavy valcov.
ten diel je taky cierny plech,
spadlo to asi pri tretej sviecke zpredu.
vie mi niekto poradit ?
co je pod tym plechom ? ako ho dam dole ? alebo to uz spadlo dnu do utrob motora a je to v ... ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ulomky tesnenia v motore
Kami1
dakujem, ze si mi dal priami link na danu temu, cely den som bol zohnuty nad motorom a nemal som priami pristup na net, este raz dakujem som sa ukludnil, no aj tak ma dnes lizol maly infarkt.
este k tomu olejovemu filtru, vymenil som za original bmw filter a aj novy vrsok a poriadne dotiahol a olej prestal tiect.
po nastartovani studeneho motora siel chvilku nepravidelne, asi koli novemu olejovemu filtru, potom som sa kus presiel a zda sa mi ze motor ide lepsie
skvelo reaguje na plyn, no ide inac ako pred vymenou tesnenia pod vekom.
dakujem, ze si mi dal priami link na danu temu, cely den som bol zohnuty nad motorom a nemal som priami pristup na net, este raz dakujem som sa ukludnil, no aj tak ma dnes lizol maly infarkt.
este k tomu olejovemu filtru, vymenil som za original bmw filter a aj novy vrsok a poriadne dotiahol a olej prestal tiect.
po nastartovani studeneho motora siel chvilku nepravidelne, asi koli novemu olejovemu filtru, potom som sa kus presiel a zda sa mi ze motor ide lepsie
skvelo reaguje na plyn, no ide inac ako pred vymenou tesnenia pod vekom.