Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jake zimni pneu na BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
VR

#21 Příspěvek od VR »

mam Goodyear UG 7+ a jiný bych nebral
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

Kami1 píše:co za sucha a za mokra?(ty vraniky)
nevim jak ty diamondy (nebo jak se to jmenuje), ale na snehu dobry, na suchu za tepla to bylo o hubu(prilnavost nula). Na silnem aute to podle me nema co delat.... a za tu cenu se neda cekat zadny zazrak. Ale na snehu to bude urcite lepsi nez nejake gumy z tesca nebo obi....
magorcondoria

#23 Příspěvek od magorcondoria »

Fulda Rotengo, v rozměru 225/60 R15 moc na výběr není.Za 2080,- jsou skoro zadarmo,nemá smysl kupovat Čínu.
Kami1
Klubové ID: 2167

#24 Příspěvek od Kami1 »

RuDoSh píše:
Kami1 píše:co za sucha a za mokra?(ty vraniky)
nevim jak ty diamondy (nebo jak se to jmenuje), ale na snehu dobry, na suchu za tepla to bylo o hubu(prilnavost nula). Na silnem aute to podle me nema co delat.... a za tu cenu se neda cekat zadny zazrak. Ale na snehu to bude urcite lepsi nez nejake gumy z tesca nebo obi....
dík za odpověď,
čekal jsem že se taky ozve pan mrJekill, kterej s nimi neměl nikdy problém...
mrJekill

#25 Příspěvek od mrJekill »

Taky jsem s nimi neměl nikdy problém.Ani na suchu,mokru ledě,sněhu.
A že by dokonce byli o hubu,to už je trochu moc.Jezdím kolem 60tis km ročně skoro dvacet let,tak už můžu trochu srovnávat,na rozdíl (opravte mě pokud se mýlím) od kluka co si koupí auto na kravení a do svých dvaceti jich několik rozbije.Pak to není o hubu díky gumám,ale kvůli nezkušenosti a stylu jízdy.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od RuDoSh »

60tis km rocne na Vranikach? Jel jsem s nima v pujcenem aute, a v rychlosti do 90km/h jsem citil jak zadek ztraci prilnavost (predokolka) a to nemluvim o tom huceni. 140 na dalnici to musi byt o zivot, ale pri jezdeni ve snehu kolem komina v tom nevidim problem. Par lidi v okoli na nich jezdi a nemaji problem kamkoliv dojet.
mrJekill

#27 Příspěvek od mrJekill »

Vraníky mám pouze na zimu,v létě jezdím na Good-year.
V zimě jezdím většinou v Jeepu,ale přezouvám na zimu všechny auta,aby se nich dalo jezdit.Na Vysočině naprostá nutnost.Samozřejmě bych si na nich netroufnul valit po dálnici přes 200km/h.Ale to na skoro žádných zimákách.
Odpovědět