Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jake zimni pneu na BMW
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak ty diamondy (nebo jak se to jmenuje), ale na snehu dobry, na suchu za tepla to bylo o hubu(prilnavost nula). Na silnem aute to podle me nema co delat.... a za tu cenu se neda cekat zadny zazrak. Ale na snehu to bude urcite lepsi nez nejake gumy z tesca nebo obi....Kami1 píše:co za sucha a za mokra?(ty vraniky)
-
-
- Klubové ID: 2167
dík za odpověď,RuDoSh píše:nevim jak ty diamondy (nebo jak se to jmenuje), ale na snehu dobry, na suchu za tepla to bylo o hubu(prilnavost nula). Na silnem aute to podle me nema co delat.... a za tu cenu se neda cekat zadny zazrak. Ale na snehu to bude urcite lepsi nez nejake gumy z tesca nebo obi....Kami1 píše:co za sucha a za mokra?(ty vraniky)
čekal jsem že se taky ozve pan mrJekill, kterej s nimi neměl nikdy problém...
Taky jsem s nimi neměl nikdy problém.Ani na suchu,mokru ledě,sněhu.
A že by dokonce byli o hubu,to už je trochu moc.Jezdím kolem 60tis km ročně skoro dvacet let,tak už můžu trochu srovnávat,na rozdíl (opravte mě pokud se mýlím) od kluka co si koupí auto na kravení a do svých dvaceti jich několik rozbije.Pak to není o hubu díky gumám,ale kvůli nezkušenosti a stylu jízdy.
A že by dokonce byli o hubu,to už je trochu moc.Jezdím kolem 60tis km ročně skoro dvacet let,tak už můžu trochu srovnávat,na rozdíl (opravte mě pokud se mýlím) od kluka co si koupí auto na kravení a do svých dvaceti jich několik rozbije.Pak to není o hubu díky gumám,ale kvůli nezkušenosti a stylu jízdy.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
60tis km rocne na Vranikach? Jel jsem s nima v pujcenem aute, a v rychlosti do 90km/h jsem citil jak zadek ztraci prilnavost (predokolka) a to nemluvim o tom huceni. 140 na dalnici to musi byt o zivot, ale pri jezdeni ve snehu kolem komina v tom nevidim problem. Par lidi v okoli na nich jezdi a nemaji problem kamkoliv dojet.