Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sim karta do telefonu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
takže když koupíš jakoukoliv novou simku, tak je v tom plastu a pokud jí do telefonu vložíš, tak by měl jet ne? a teď dotaz proč nejede? bez ní hlásí není vložena a s katrou hlásí SIMkarte prufen, někdo říkal, že je problém s novýma simkama, že je to neumí přečíst, ale mě to nečte ani simku z roku 2002 jinak telefon je Motorola z roku 96
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prufen píše ať jí tam dám jakkoliv, nebo teda jak je správně? kontaktama dolů nebo nahoru? je mi jasný, že kontaktama dovnitř obráceně čouhají ven a kam dozadu myslíš?
jinak teda telefon jsem měl v dezolátním stavu, kabel utržený, obě pojistky co jsou přímo v telefonu byly vypálený, tak jsme je museli obejít a kabely co vedou pod loketkou do tunelu oba urvaný, takže vše přepájet a teď už jede, jen ta karta mi to kazí no
jinak teda telefon jsem měl v dezolátním stavu, kabel utržený, obě pojistky co jsou přímo v telefonu byly vypálený, tak jsme je museli obejít a kabely co vedou pod loketkou do tunelu oba urvaný, takže vše přepájet a teď už jede, jen ta karta mi to kazí no
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejeda jak nová, tak ani moje stará karta z roku 2002, ale zkusím ji strčit dozadu asi je myšleno sem že? http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... 629_trunk/
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem zkusil dát sim dozadu kontakty směrem dolů a ejhle telefon hned najel, tak jsem si s ním trochu hrál dotal jsem se do menu a našel dokonce přepnutí jazyka a navolil EN jenže našel jsem taky možnost vyresetovat celý telefon něco jako reset all, tak jsem to zvolil naklikal kód samé nuly a potvrdil, telefon se vypnul a zapnul a najel opět v DE, ale problém je v tom, že nejede žádné tlačítko kromě vypnout telefon a nesvítí nic jiného než display, telefonovat jde pouze z BC panelu, ale telefon nereaguje na nic než na tlačítko vypnout, nevíte náhodou co s tím? nedá se nějak dostat do menu nějaký dvojklikem apod? vypadá to totiž jakoby byly zamknuté klávesy a telefon šel pouze zapínat a vypínat
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak už vím co jsem udělal, spustil jsem Master reset, tady je návod http://www.e38.org/bmw_cmt3000vr.pdf na hodně podobný telefon, já mám Motorolu s označemí SA 629, ale v podstatě se to liší asi jen nápisy na tlačítkách, ale hlavně je tam popsané co se stane po master resetu a to je právě teď můj stav
(strana 32-33)