Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
win
-
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsem to řešil přímo s BMW...jestliže bylo zakoupené BMW v Německu a tam taky servisované, tak ti v kterémkoliv servise BMW v Německu dle VIN, mohou sdělit servisní historii vozu... v Německu mají centrální databázi BMW... v Česku na ní bohužel nejsou napojení a zjistí ti jen ty dané servisní práce v tom servisu, ve kterém se ptáš
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Jen škoda, že tu nemáme někoho infiltrovaného v německém BMW Servise. Taky by mě to zajímalo ...dvori píše:nedávno jsem to řešil přímo s BMW...jestliže bylo zakoupené BMW v Německu a tam taky servisované, tak ti v kterémkoliv servise BMW v Německu dle VIN, mohou sdělit servisní historii vozu... v Německu mají centrální databázi BMW... v Česku na ní bohužel nejsou napojení a zjistí ti jen ty dané servisní práce v tom servisu, ve kterém se ptáš
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Výbavu ti řeknou úplně všude v BMW, ať jsi v Česku nebo ve Tramtárii... to je daný dle VIN... já mám E60 z Německa, a servisováno také v Německu v BMW, takže mi servisní historii sdělí v kterémkoliv BMW, právě díky tomu, že mají centrální databázi... tady v ČR nic takového není, takže ti sdělí jen ten servis, který byl dělán v tom daném servise
...takže jestli auto bylo třeba třikrát v Brně a dvakrát servisováno v Německu v BMW a ty se půjdeš zeptat do Brna, tak ti řeknou, že ví jen o těch servisech co byly dělány v Brně, a to samé ti řeknou v tom Německu, že ví pouze o těch servisech co byly dělané v Německu... právě kvůli té databázi...
Kdežto když koupíš auto z Německa, které bylo servisováno napřed v BMW Stuttgart po té BMW Mnichov a pak klidně i v BMW v Berlíně, tak pokud se prokážeš jako majitel vozu, tak ti kompletní servisní historii (Stuttgart, Mnichov, Berlín) sdělí třeba i v BMW ve Frankfurtu, prostě mají společnou databázi, kam ty údaje zadávají, co bylo s autem děláno...
Další věc je ta, že Renocar Brno je pouze prodejce vozů BMW, není to přímo pobočka BMW... Jako má Hošek motors mercedes, tak Renocar BMW... není to zastoupení BMW v ČR, což nemám z vlastní hlavy ale přímo z BMW.CZ
...takže jestli auto bylo třeba třikrát v Brně a dvakrát servisováno v Německu v BMW a ty se půjdeš zeptat do Brna, tak ti řeknou, že ví jen o těch servisech co byly dělány v Brně, a to samé ti řeknou v tom Německu, že ví pouze o těch servisech co byly dělané v Německu... právě kvůli té databázi...
Kdežto když koupíš auto z Německa, které bylo servisováno napřed v BMW Stuttgart po té BMW Mnichov a pak klidně i v BMW v Berlíně, tak pokud se prokážeš jako majitel vozu, tak ti kompletní servisní historii (Stuttgart, Mnichov, Berlín) sdělí třeba i v BMW ve Frankfurtu, prostě mají společnou databázi, kam ty údaje zadávají, co bylo s autem děláno...
Další věc je ta, že Renocar Brno je pouze prodejce vozů BMW, není to přímo pobočka BMW... Jako má Hošek motors mercedes, tak Renocar BMW... není to zastoupení BMW v ČR, což nemám z vlastní hlavy ale přímo z BMW.CZ
-
- Kontaktovat uživatele:
No nepochopili jsme se, ale myslel jsem to přesně tak, jak jsi napsal. Takže by to chtělo někoho infiltrovaného v německém BMW Servisudvori píše:Výbavu ti řeknou úplně všude v BMW, ať jsi v Česku nebo ve Tramtárii... to je daný dle VIN... já mám E60 z Německa, a servisováno také v Německu v BMW, takže mi servisní historii sdělí v kterémkoliv BMW, právě díky tomu, že mají centrální databázi... tady v ČR nic takového není, takže ti sdělí jen ten servis, který byl dělán v tom daném servise