Moje hory se blizi sice uz jsem jednodeni spachal ale to byla takova sranda
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sněhové řetězy
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
Tak co myslite tedy, http://www.auto77.cz/view_product_detail.php?id=XMB73 ?
Hochkar je prd vysoko...
Ale Pitztal je vejs tak to nechci podcenit ...
Navic jsem se nekde docetl ze jsou snad i pro Alpske oblasti povinne, co je na tom pravdy? Pujdou bez problemu? Aby mi i u nalozeneho auta, ktere trosku sedi, nejak nepochroumali lemy, atd. ... ? Tam v popisu pisou vsemozne rozmery ... To jsou takove universaly ze jdou nasadit od R14 az do R18 ...?
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
Jeste je to na touringa s pneu 205/50 R17 disk dle tech. rozmeru a v TP pisi ze jedine pri teto kombinaci je moznost pouziti snehovych retezu...Tehu píše:Tak co myslite tedy, http://www.auto77.cz/view_product_detail.php?id=XMB73 ?
Moje hory se blizi sice uz jsem jednodeni spachal ale to byla takova srandaHochkar je prd vysoko...
Ale Pitztal je vejs tak to nechci podcenit ...
Navic jsem se nekde docetl ze jsou snad i pro Alpske oblasti povinne, co je na tom pravdy? Pujdou bez problemu? Aby mi i u nalozeneho auta, ktere trosku sedi, nejak nepochroumali lemy, atd. ... ? Tam v popisu pisou vsemozne rozmery ... To jsou takove universaly ze jdou nasadit od R14 az do R18 ...?
Mně Pewag prasknul v tom kroužku, co spojuje jednotlivý větve, nechal jsem tam navařit kadmiovanou podložku pérovku a drží to v pohodě.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Becx
- Klubové ID: 1678
sice jsem se dockal odpovedi az po roce, ale diky.... problem jsem vyresil stejne... jednalo se o retazy meho otce... nechapu jak se mu mohlo podarit pewagy roztrhnout... ale kazdopadne jsem u tech svych pewag retezu nasel nahradni ocka, jedno jsem venoval... kombinacky kladivo (je to kurevsky pevny material) a problem se vyresil 
este ma napadlo, snad najlepsiu cenu na pewagy maju na http://www.pneu-nej.cz
najdete ich aj na http://www.hobbycar.cz , ale je to podvod, predavaju akoze pewag sportmatik, ale v obchode na vas vybalia obal s nazvom Super Ice Grip a budu tvrdit, ze to su tie same. Super Ice Grip su upne ine retaze, ktore maju niektore diely od pewagu.
najdete ich aj na http://www.hobbycar.cz , ale je to podvod, predavaju akoze pewag sportmatik, ale v obchode na vas vybalia obal s nazvom Super Ice Grip a budu tvrdit, ze to su tie same. Super Ice Grip su upne ine retaze, ktore maju niektore diely od pewagu.
-
Lucas87
- Klubové ID: 1870
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám takovej dotaz. Když mám zimáky 235/45/17 můžu na to obout řetězy nebo ne? Pač v techničáku je napsáno že max na 225/55/16. Je nějakej důvod proč ne?
Nicméně na minulé E39 sem nic takového v techničáku zapsáno neměl takže sem řetezy asi 2x použil na 235/45/17 a vše ok.
Nicméně na minulé E39 sem nic takového v techničáku zapsáno neměl takže sem řetezy asi 2x použil na 235/45/17 a vše ok.
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
-
ajfel
- Klubové ID: 321
duvod muze byt takovy,ze tam proste je min mista a hrozi zniceni veci okolo .... (to uz nekdo psal)
jak tu kazdy pise, ze staci dobry vzorek a citliva noha ... na cestu nahoru mozna, ale ony se retezy hodi i na cestu z kopce
jak to jednou zacne kouzat, je to asi naprd, nahoru maximalne zastavis a skoncis, smerem dolu rozbijes auto ... nebo trefis neco, co nechces .. (auto pred sebou, auto v protismeru,prikopu, strom ... )
a retezy jsou v alpach opravdu povinne ...
auta se 4x4 muzou jet bez retezu .. ale jenom smerem nahoru, dolu Vas bez retezu na snehu nepusti
takze kvuli toho mam treba na x5 na zimu 17'' kola s gumama, protoze v tecnicaku je to jediny rozmer, na ktery se daji oficialne retezy dat ...
petr
jak tu kazdy pise, ze staci dobry vzorek a citliva noha ... na cestu nahoru mozna, ale ony se retezy hodi i na cestu z kopce
a retezy jsou v alpach opravdu povinne ...
auta se 4x4 muzou jet bez retezu .. ale jenom smerem nahoru, dolu Vas bez retezu na snehu nepusti
takze kvuli toho mam treba na x5 na zimu 17'' kola s gumama, protoze v tecnicaku je to jediny rozmer, na ktery se daji oficialne retezy dat ...
petr
-
mike-ee
- Klubové ID: 2481
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Oživím toto téma. Totiž bych si rád hodil do kufru nějakou pojistku. E90, M-paket podvozek(-15mm) a 225/45 R17. Našel jsem doma řetězy z bývalého galaxy které by měly rozměrově sednout ale nedají se dozadu narvat, nejdou spojit v přijatelném místě. Na předek sem je na zkoušku narval ale dozadu ne. Proto je pro mně nejspíš jediné možné řešení Pewag Snox a chtěl bych se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti.