A vůbec nic se mě nedotklo jestli myslíš, že se nějak snažím bránit e36 protože ji mám

to se musíš svést v nějaké pořádné M3 E36. Asi si jel v nějakém šrotu. Kolísající motor je špatně .... něco bylo v prdeli. A M3 E36 jede rovně lépe než M3 E46, takže si jel asi opravdu v nějakém vraku.Alois píše:Tak to co píšeš o tom výtahu a zvuku, tak s tebou nesouhlasím..Dan td píše:E30 - na svezení pro zábavu nebo na okruhu nemá chybu, je to taková motokára. Nicméně čím víc stárnu tím víc zjišťuju, že v takovém autě jezdit denně už se mi nechce.
E46 - Podle mě se dost blíží universalismu ostatních aut, furt má sice něco z BMW, ale převažuje u mě z toho auta pocit, že už to není úplně ono.
E36 je něco mezitím - ještě pořád slyším motor, cítím každou díru na silnici, ale už se to dá přežít i při denním ježdění, pokud to člověka baví.
Třeba brzy dojdu s E36 do té fáze, ve které jsem skončil s E30, tzn. už se budu na takové " nepohodlí a hluk" cítit starý, ale zatím mě to furt baví.
A ten pocit, když dupnu na plyn - auto zařve, ve vyšších otáčkách je motor hezky slyšet, zatímco E46 prostě jako výtah plynule zrychlí, nemít tachometr, ani mi to nepřijde![]()
Nemyslím, že přechod E36 - E46 je až tak o penězích, já mám v E36 cca tolik, že by za to slušná E46 určitě byla ( a do té bych samozřejmě sypal dál).
![]()
To mě spíš zklamala E36 v M///ku, jak 3.0, tak 3.2, na volnoběch zvuk a kolísání otáček jak letecký motor (hlavně 3.0) a zátah a chování jak lepší 328i, 330i.. Možná se bavíme o jiných, ale u 6-ti válců mi to tak teda nepřipadá.. Zato M3 E46 je někde uplně jinde, při skoro stejném výkonu oproti M3 E36 3.2.. (236kw=>252kw)..
tak takMartinéz píše:myslim, ze ti co hlasali neco ve prospech e36 mluvili ze srdce, ne z uzivatelskyho hlediska.. e46 se proste lip ridi, lip se s ni zije. Ale e36 (s tou nemam moc zkusenosti) stejne jako e34 je o srdci a lasce ke znacce stejne jako k dobe, ve ktery vznikla a v ktery vznikaly tyhle mrdky..
Já to možná blbě napsal, myslel jsem takový ty pěkný E36ky např. zde z klubu.Fantucci píše:Mně naopak přijde že na silnicích vidím spíše e36 než e46