No nevím

Kdybych měl jako laik řešit pocit v autě když si sednu za volant, tak se to s E36 nedá absolutně porovnat.. (to neřeším skok kvality materiálů a provedení tak o dvě generace)
Hlavní o co mi jde je to jak E46 zatáčí, jakou má zpětnou vazbu, kvalita podvozku, posez.. tohle u E36 není zdaleka na takové úrovni.
Zajímavé je, že to tak cítí lidi, kteří měli touringa a šli do touringu.
Když porovnám M3 3.0 E36 coupe v které jsem něco najezdil, se svým E46 328ci, bude to možná někomu k smíchu, ale neměnil bych ani bůh.
I ta M3 byla vlažná, zpětná vazba naprd, podvozek hrůza (nebyla to žádná mrdka),samo má jiné výhody, které nepopírám ale obě auta jsou fakt jinde. Na druhou stranu bych do sedana M3 3.2 šel, přijde mi to auto zajímavé (jezdil jsem i v 3.2 a vím že skoro o nic líp nejede). Když to budu brát normálně, třeba E36 sedan 2.0 M50 a E46 2.0 M54 touring tak jsem tam, kde jsem byl o pár řádků víš..i když ten 2.0 jede v E36 o poznání líp, než 110kw mrtvola v E46..Když vezmu M3 3.2 cabrio..radši jezdit v té mrtvole v M paketu..Samo M3 E46 je super, u ní narozdíl od E36 chápu to M///.
Pořád nemůžu přijít v čem je lepší E36, proti E46.. (samozřejmě neporovnávám výkon) všechny auta co jsem jmenoval, jsem buď měl, mám, nebo v nich hodně kilometrů nařídil.
- možná vím, projet se v E36 individualu (nebo ještě líp Alpině)čerstvě dovezenou z DE a sednout do E46 316i rv.:1998, najeto 385.000km, pak bych to možná pochopil

Tímto nechci nikoho urazit, hanit E36 nebo tak, hodně se mi líbí a neříkám že si třeba někdy nějakou zajímavou nekoupím, do E36 jsem byl v dětství zamilovaný, ale pak přišla E46, coupé, M3, touring a co že to je E36??

A dnes je E46 už staré železo, bohužel o E90 nejde říct co o E46, mě přijde taková tuctová, ale některé E91ky nejsou k zahození..
P.S: který typ, po E30 má ještě svůj klub, zaměřený čistě na jeden model?
(i když kvalita už druhého klubu no comment, já už tam nechodím), nemyslím klub http://www.E34.cz s pěti členy..

Souhlasí se mnou někdo? Rád bych slyšel v čem je E46 horší..