Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Setrvačník
Nechci nikoho o necem presvedcovat,ale rozdil 3tis.kc na spojce mi prijde hodne,ale pokud si chcete nechat 36 napr. 10let,tak to chapu.
Nevim kolik Fx najezdi rocne,ale takovym tempem by menil spojku od Valea co 2 roky,coz mi prijde blbost.Mel jsi setrvak stejneho vyrobce?
LUK umim samozrejme taky,urcite levneji nez na haspa.cz,zkusil jsem kouknout na ten setrvak na 2,5 i 2,8,kde je cena stejna u obou a byl by za 9396kc.
Nevim kolik Fx najezdi rocne,ale takovym tempem by menil spojku od Valea co 2 roky,coz mi prijde blbost.Mel jsi setrvak stejneho vyrobce?
LUK umim samozrejme taky,urcite levneji nez na haspa.cz,zkusil jsem kouknout na ten setrvak na 2,5 i 2,8,kde je cena stejna u obou a byl by za 9396kc.
Aha,tak to omluva,
nelezlo mi to do hlavy,ze by za takovou chvili...
Nevim tedy kolik a jak jezdis,ale prislo mi to divny,ale setrvak tedy meneny za Valeo nebyl?
Na te tloustce oblozeni neco je,vsiml jsem si toho uz u spojky na Octavii,ale kdyz jsem se ptal u vyrobce na exkurzi proc je to tak,bylo mi receno,ze je pouzita jina smes(tvrdsi?),ktera se da s najezdem km srovnat s kterymkoliv vyrobcem spojek a zatim neni duvod tomu neverit,podle toho co jsem psal driv.
Aby to nevypadalo,ze se nejak zastavam Valea,ale nemame s nim problem a rozdil 3 tis.kc u spojky mi prijde proste hodne.

nelezlo mi to do hlavy,ze by za takovou chvili...
Nevim tedy kolik a jak jezdis,ale prislo mi to divny,ale setrvak tedy meneny za Valeo nebyl?
Na te tloustce oblozeni neco je,vsiml jsem si toho uz u spojky na Octavii,ale kdyz jsem se ptal u vyrobce na exkurzi proc je to tak,bylo mi receno,ze je pouzita jina smes(tvrdsi?),ktera se da s najezdem km srovnat s kterymkoliv vyrobcem spojek a zatim neni duvod tomu neverit,podle toho co jsem psal driv.
Aby to nevypadalo,ze se nejak zastavam Valea,ale nemame s nim problem a rozdil 3 tis.kc u spojky mi prijde proste hodne.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Optej se na http://www.haspa.cz 

-
řešil jsem traktorový zvuk, který je slyšet pod autem. bohužel mě teď vyhrkli slzy do očí, když vidím, že sem za E36ku dal 40 tisíc a 10 - 15 bych ted měl vytáhnout za výmenu toho setrváku. co mě to studenta potkalo!?? zajímá mě, jak dlouho to může ještě takhle dělat než se to podělá úplně? může mě to někde nechat na cestě, že nedojedu?? nebo to bude mít jen nějakej vliv na padání otáček, funkčnost spojky...??