Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Šrouby BBS RS - kde sehnat?
Čaute chlapi, nevíte někdo kde by se daly sehnat šrouby na vícedílná kola? konkretně BBS? obvolával sem různé prodejce kol ale 80% obchodů co inzeruje prodej kol BBS je vůbec neprodává a zbylých 20% sice prodává kola na které má udělanou reklamu ale samotné šrouby prý sehnat neumí. Jedná se o šroub M7x32 s Torx hlavou. Ve special. obchodech se spojovacím materialem sice občas mívají šrouby M7(což je atyp) ale když už tak pouze se šestihrannou hlavou. Předem díky za info. M

Zkus toto http://www.fabory.cz/pages/home.html?cid=99817
Sehnal jsem tam i atyp srouby na motorku-veterana...
Sehnal jsem tam i atyp srouby na motorku-veterana...

Tohle je sice velkoobchod http://www.metalcom.cz/ , dodávají i do automobilek, třeba by dokázali poradit.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a scháníš je protože jich máš málo nebo se ti ty co máš nelíbí
pokud jich máš málo, je jednodušší sehnat bouraný stejný kolo za pár kaček a pokud druhý případ, tak nejlevnější postup je je obrousit nastříkat stříbřenkou a po složení kol je přetřít na hlavičkách (protože jak ty kola skládáš tak je tam musíš zatlouct a to každou barvu otřískáš) já to tak udělal na svých BBS RS a vypadá to dobře akorát to má jednu nevýhodu musíš to na každou sezónu opravovat, ta barva tam nevydrží, ale stejně pokud to budeš rozlešťovat, tak to potom budeš muset co dva roky rozebrat a znovu vyleštit, protože ten lesk zajde, takže kdybys měl pokaždý dávat nový šrouby
a s imbusem by to fakt nemuselo špatně vypadat, jenže já mám šrouby a ony jsou mírně excentrické, takže by tam neseděly dostatečně přesně, takže na to bacha