Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
oprava čtečky MKIV + CarX (CarPC)
- jarda
- Klubové ID: 1426
Kde Ti prosim Tě teče stabilních 12V
? Před nastartováním je tam asi 11V, po nastartování skoro 14V, když se stahujou okna nebo něco podobného tak to kolísá atd..

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Zatim mám u VGA konektoru připájenej jenom ten převodník, ale jak řikám k připojit k autu jsem se to ještě neodvážil. Ale jestli mě nikdo neřekne svoji zkušenost tak to asi brzo risknu.
Ty brďo zvuk nejedu zatim vůbecm, dyk já přídu v 19h z práce a večer si jdu k týhle blbosti sednout na půl hodiny. Teď u nás nachumelilo 25cm tak bude snad víc času, ale víš jak
Ty brďo zvuk nejedu zatim vůbecm, dyk já přídu v 19h z práce a večer si jdu k týhle blbosti sednout na půl hodiny. Teď u nás nachumelilo 25cm tak bude snad víc času, ale víš jak

-
- Klubové ID: 2364
No ja to na test pripojil, ale neslo to, ty hodnoty powerstripu podle me nejsou univerzalni a podle me tim lcdcko snad ani znicit nejde (leda bys na nejakou barvu poslal treba 12V napeti nebo tak). Tak zatim dal pouzivam svideo, ale stve me, ze musim napred spustit televizi a az pak pri prepnuti na kazetu mam obraz z PC, jinak mam jen cerno, nejaky bug
- mozna je to tim, ze mam kameru jako NTSC ...
Jak si na RGsB vubec prisel? Neni to nijak znama vec.
No kdybys jel kazetu tak pak napis jestli sei nejak poresil tlacitka dopredu a dozadu aby nepretaceli kazetu (i kdyz v mechanice zadna skutecna neni). Me to uz tak stve, ze asi pujdu na cdc, ale mam dsp, tak je to horsi, nicmne jsem si nechal vyrobit i kabel na toto, zatim ale nevim jak bych u toho resil prepninani mezi PC a CDC.

Jak si na RGsB vubec prisel? Neni to nijak znama vec.
No kdybys jel kazetu tak pak napis jestli sei nejak poresil tlacitka dopredu a dozadu aby nepretaceli kazetu (i kdyz v mechanice zadna skutecna neni). Me to uz tak stve, ze asi pujdu na cdc, ale mam dsp, tak je to horsi, nicmne jsem si nechal vyrobit i kabel na toto, zatim ale nevim jak bych u toho resil prepninani mezi PC a CDC.
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
a maš tam nějaky předzesilovač nebo ti to utahne komp aby to volume za něco stalo? ja měl udělany aux prave na těch vystupech kazety (ale mechanika ma svuj předzesilovač) takže napojeni jakehokoli mp3 a cokoli bylo dost potichu. nakonec to řešilo autoradio s mp3 pod sedačkou a do těch dratu sem vedl přimo vystup ze zesilovače radiaa bylo to ok. radio sem dal cca na 1/3 a bylo to uplně akorat na uroven hlasitosti jako ma třeba radio CDC atd...
stejně sem nakonec od toho ustoupil uplně a hraju jen z changeru
stejně sem nakonec od toho ustoupil uplně a hraju jen z changeru
-
- Klubové ID: 2364
Existuji i krabicky ktery z vga svideo udelaji. Kazdopadne ja kvuli tomu abych ho mel prave nakonec pouzil jiny kompl. Funkcni RGsB by bylo super a vyhl bych se problemu s tim, ze musim zapinat tu televizi ...
A stale teda nevim jak budes u notebooku automaticky mackat to tlacitko pro zapnuti po nastartovani
A stale teda nevim jak budes u notebooku automaticky mackat to tlacitko pro zapnuti po nastartovani

Původně jsem to měl vymyšlený, na centrál (aby to začínalo nabíhat dřív, jelikož u NTB by to mohlo aspoň při teplotách nad 0°C nabíhat na baterku). Jak tak o tom přemejšlim víc a víc, asi bych to udělal na ten puls jako se zapíná LCD obrazovka když odemkneš a zobrazí se ti logo BMW. Asi bych k tomu použil malýho atmela a relé nic víc.