na to, ze to tam opravdu cpou do cehokoliv, mi tohle prijde docela divne udelany... jasne, je v tom hodne prace a rozchodit to vcetne elektriky v aute je urcite vykon, ale proste nejak mi ten motor tady prijde v takovym divnym bordelu. Ty kabely volne tazeny pres motor, neodstinenej filtr, ruzny problemy, ktery v diskuzi popisuje atd.
nemluve o zadnich seriovych a prednich brzdach z 850i, to mi na LS1 prijde docela malo...
Souhlas,z jedné strany respekt,ale z druhé strany je tam poměrně dost prasáren...Nevím no,je to celé takové rozpačité,bezesporu je v tom hodně peněz i práce,ale když jsem viděl např. ty smrkance na svodech,řešení uložení motoru či upevnění alternátoru tak mi to značně připomínalo náš podomácku vyrobenej traktůrek ze starý oktávky ...
kazdopadne zajimava vec,jako prasarny tam mozna sou,ale ber to tak ze je to konstrukcne novy auto a v podstate stavel to tak jak mu to pobrala hlava a pokud to funguje tak proc ne... vetsinou az stavis to stejny podruhe tak to vychytavas respekt tomu kdo neco takovyho postavi
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Jasný to nepopírám,a rozhodně velkou poklonu tomu chlápkovi,frajer velikej...
Jen jsem chtěl říct že si asi moc nehraje na detail .Je to vidět i na tom nárazníku,řadičce atd...Prostě mu jde asi spíš o funkčnost.