jerry píše:commander píše:Případně i 330iA/330dA...
Podobně jsem to řešil já před dvěma lety,nakonec jsem skončil u e91 330iT,ale nakonec se mi to nezdá úplně šťastná volba,je to přesně jak píšeš ty,na rodinný auto malý a moc sportovní a na sportovní auto moc velký...Většinu času jezdím sám,takže to bude chtít nějaký kupé.Takže to asi příští rok vyřeším koupí e46 M3 a k tomu nějakým rodinným autem.
Nicméně jestli se chceš s tím mým projet anebo to nějak proštudovat,není problémbydlím na Bílý Hoře.
Ale není to automat...
To jsem rád že si podpořil mou teorii a trojku tímto nadobro vyřazuju z výběru. Vlastně dopadneme stejně, akorát já bych rád roadster místo coupé. Coupé u mě až jako třetí auto

Třeba GT3 RS

.
Novinka:
----
Dostal jsem dost dobrou nabídku na Accorda, ale na 8G! Když vemu v úvahu cenu 600 000 Kč s daní, tak buď můžu vzít fungl novej 2009 Accord 8g, 2.4 automat top vybava (8x airbag, adaptivní tempomat, line assistant, colision assistant, mp3 z USB, navi bla bla bla) s 0 km najeto, nebo 4 roky starou E60 s kilem na krku. Je to SAKRA dilema.
Vidím to takhle:
Plusy E60 530iA
- lepší motor (R6 190 kW/300 Nm vs. R4 148 kW/223 Nm)
- lepší převodovka (6° vs. 5°)
- v M-paketu hezčí
- větší image a prestiž (spolu se závistí)
- větší auto
Plusy Accorda
- nový auto - záruka 5 let, žádný stres kdo s tím jezdil a co s tím dělal
- spolehlivost Hond
- nižší provozní náklady, pojistka, servis
Samozřejmě porovnáváme "neporovnatelný", tím že Honda je střední třída a BMW vyšší střední. Jenže... Nový auto... Narovinu, srdce chce BMW, rozum Hondu. Když si koupím Hondu budu si rvát vlasy že to nejede, když BMW tak se zastřelím až se to vysere. Další úvaha - když vůbec přemýšlím jestli mám na BMW tak je ještě čas.
Co myslíte? Koukal jsem na zahraniční 5-er forum a i tam se překvapivě Accord rozebírá a i zarytí BMWáci přiznávají že je to hodně muziky za málo peněz (relativně k E60).
P.S.: u některých inzerátů na BMW čtu o nějaké extended warranty. Jak to funguje? Je to plná záruka v EU a na jak dlouho?