uvazuji o BMW 116i a zajimali by me ceny v servisech za bezne ukony - vymenu oleje, filtru, brzdovych desticek, a garancni prohlidku vseobecne.
Vim ze u novych to maji cast z toho do 100t zdarma v ramci ServiceInclusive, u ojetych (Premium selection) si to asi budu muset platit sam.
V BMW Bychl je to 109 korun bez DPH za 5 minut, což je standardizovaná jednotka práce (běžné servisní úkony mají předepsaný počet jednotek). V Autecu je to 119,-, v ostatních servisech to bude podobné. Cenu dílů si mužeš vyhledat na http://www.bmwkrotil.cz
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
vymena oleje i s olejem v autorizaku pocitej tak 5,6tis kc.. proste nesmysl. lepsi najit normalni servis, s normalni cenou, tedy okolo 6-7 stovek za hodinu a s normalni cenou za dily obzvlaste ty spotrebni, jako je treba olej. je rozdil dat za ten samy 1200 a litr v autorizaku nebo 350kc normalne.
vymena zadnich lozisek na E36 touring 24,000,- kč ( z toho 4 tisice cena ložisek) - a jeste digi geometrie v cene ... bohuzel nikdo neprisel na to proc mi vrze prave zadni kolo... jedine v BMW a za tudle raketu ( predtim zbytecne jeset vymenena rucni brzda )
jako z mála zkušeností se servisování starý x5 4,4i ty prohlídky nejsou tak drahý, srovnatelný jako třeba v autopalace mazda, ford... jen opravdu mírně dražší... Ale jakmile se ti pokazí něco navíc než olej, brzdy, tlumiče tak jsou to rakety ukrutný
Koby píše:jako z mála zkušeností se servisování starý x5 4,4i ty prohlídky nejsou tak drahý, srovnatelný jako třeba v autopalace mazda, ford... jen opravdu mírně dražší... Ale jakmile se ti pokazí něco navíc než olej, brzdy, tlumiče tak jsou to rakety ukrutný
Ale blbost, do Mondea V6, který jsem kupoval jako nový jsem sypal víc než do lehce jetýho BMW. Je pravda, že se pohybujeme v řádech tisíců a ne stokorun. Kdo chce mít opici, musí mít i na banány.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Koby píše:jako z mála zkušeností se servisování starý x5 4,4i ty prohlídky nejsou tak drahý, srovnatelný jako třeba v autopalace mazda, ford... jen opravdu mírně dražší... Ale jakmile se ti pokazí něco navíc než olej, brzdy, tlumiče tak jsou to rakety ukrutný
Ale blbost, do Mondea V6, který jsem kupoval jako nový jsem sypal víc než do lehce jetýho BMW. Je pravda, že se pohybujeme v řádech tisíců a ne stokorun. Kdo chce mít opici, musí mít i na banány.
Mohl bych najít faktury a opravdu standartní prohlídky nebyly nic drahýho. mazda 6 nebo nový mondeo třeba vychází na standartních prohlídkách v prumeru o 20% levněji než u bmw. Což mi přijde zanedbatelný... A říkám, problém nastává, když ti u x5 začne téct brzd. kapalina, oprava za 34tkč bez daně, někdo ti ulomí zklápěci zrcátko za asi 27 tuším, začne se ti libovolně točit sahara třeba ve dvě ráno - oprava za 18 bez dph atd... Tyhle věci co neodcházej každej den a bmw hledá kde je příčina jsou daleko dražší než když se ti něco podobnýho stane u fordu nebo mazdy... aspon takovou mám zkušenost.
V BMW servisu v ČR (BRNO) jsou zloději.
Známý si tam nechal servisovat X5ku a když mu dali kvuli par blbostem učet na 65tisic tak je tam zdrbal a zaplatil nakonec 24tis.
Nechci bejt sprostej. Ted jezdí jednou za čas do nemec a je spokojenej a i ceny jsou OK.