Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bezne ceny v servisech BMW
Ahojte,
uvazuji o BMW 116i a zajimali by me ceny v servisech za bezne ukony - vymenu oleje, filtru, brzdovych desticek, a garancni prohlidku vseobecne.
Vim ze u novych to maji cast z toho do 100t zdarma v ramci ServiceInclusive, u ojetych (Premium selection) si to asi budu muset platit sam.
Chtel bych byt alespon trosku v obraze s cenami.
Diky,
Petr
uvazuji o BMW 116i a zajimali by me ceny v servisech za bezne ukony - vymenu oleje, filtru, brzdovych desticek, a garancni prohlidku vseobecne.
Vim ze u novych to maji cast z toho do 100t zdarma v ramci ServiceInclusive, u ojetych (Premium selection) si to asi budu muset platit sam.
Chtel bych byt alespon trosku v obraze s cenami.
Diky,
Petr
- jarda
- Klubové ID: 1426
V BMW Bychl je to 109 korun bez DPH za 5 minut, což je standardizovaná jednotka práce (běžné servisní úkony mají předepsaný počet jednotek). V Autecu je to 119,-, v ostatních servisech to bude podobné. Cenu dílů si mužeš vyhledat na http://www.bmwkrotil.cz
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Ale blbost, do Mondea V6, který jsem kupoval jako nový jsem sypal víc než do lehce jetýho BMW. Je pravda, že se pohybujeme v řádech tisíců a ne stokorun. Kdo chce mít opici, musí mít i na banány.Koby píše:jako z mála zkušeností se servisování starý x5 4,4i ty prohlídky nejsou tak drahý, srovnatelný jako třeba v autopalace mazda, ford... jen opravdu mírně dražší... Ale jakmile se ti pokazí něco navíc než olej, brzdy, tlumiče tak jsou to rakety ukrutný
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Vlasta píše:Ale blbost, do Mondea V6, který jsem kupoval jako nový jsem sypal víc než do lehce jetýho BMW. Je pravda, že se pohybujeme v řádech tisíců a ne stokorun. Kdo chce mít opici, musí mít i na banány.Koby píše:jako z mála zkušeností se servisování starý x5 4,4i ty prohlídky nejsou tak drahý, srovnatelný jako třeba v autopalace mazda, ford... jen opravdu mírně dražší... Ale jakmile se ti pokazí něco navíc než olej, brzdy, tlumiče tak jsou to rakety ukrutný