Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Neprosel jsem technickou - svetla pls radu
bobo-mb píše:zool píše:no tak už si to šéfuju přes známýho,jinak bych to asi nedal, nejvíc mě sere,že předemnou byl ňákej zevl v polorozpadlý rezavý felicii a prošel, já to auto eště předtim naleštil a akorát mě vyfaxovali(
hele, bavil jsem se o tom s tvym bratrem a podle mě by to taky mohlo bejt tim, že si měl xenony... a ty musej mít automatický naklápění. jestli jim nešlo spíš o tohle. jinak bys sem měl dát fotku těch světel, aby si to ostatní aspoň nekoupili. jinak mě taky čeká technická, tak jsem zvědavej... xenony,snížení,vejfuk a 17" 215/40
no hele xenony tam nemam, prej ten motorek se muze zkusit dodelat,ale musel bych sehnat ten z origo svetel a nechat to tam dobastlit a kdo vi jestli by to fungovalo...
jo jinak mi kontroloval i kola jestli je mam zapsany ve velkym technicaku (215/45 17tky),coz nastesti sem si nechal dopsat,ale byl to taky vojeb shanet nekde typovej list, kazdopadne tam muzes prijet na zimakach:D
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám STK u známého a za 2500kč si auto odveze a zase i s STK mi ho doveze a že minule jsem to nestihnul dodělat a nesvítili mi dálky, půlka zadních světel, ručka a další tuna blbostí. Bez známých dneska ani prd. Hold jak to bylo za sociku kdy se šlo s obálkou nebo s flaškou tak to je i dnes. Ať žije korupce (A zdravý rozum)
bmw4ever píše:Já mám STK u známého a za 2500kč si auto odveze a zase i s STK mi ho doveze a že minule jsem to nestihnul dodělat a nesvítili mi dálky, půlka zadních světel, ručka a další tuna blbostí. Bez známých dneska ani prd. Hold jak to bylo za sociku kdy se šlo s obálkou nebo s flaškou tak to je i dnes. Ať žije korupce (A zdravý rozum)
... a pak se tu u nás brečí, že tu jezdí samý vraky, že máme nejdražší dálnice, že máme debilní a nebezpečný mikrovlnný mýto, že ..., že ... a že ...

Taky nejsem svatej, ale auto kterýmu nesvítí dálky, půlka zadních světel, nefunguje ručka a "další blbosti", prostě nemá na silnici co dělat. Každej se rozčiluje, jak je to tu naprd a bez úplatku ani prd, ale zároveň se tady půlka lidí přizná, že maže na technický. Nechápu.
Když to tu čtu, tak podmáznout technickou ano, ale ...... Pokud má někdo auto, kterýmu nesvítí světla atd, tak to už je moc. Já to vidim spíš, že v německu si dá člověk na auto nějakou věc a oni mu jí bez problémů zapíšou do TP a pak s tim nemá na technický problém. Kamarád má zapsaný 17" v šířce 8,5 a 10,5 a v pohodě. Já si sehnal originál M3 17" v šířce 7,5 a 8,5" a samozdřejmě ty zadní mi nezapíšou. Snížení mi tu nezapíšou už vubec, tak proto podmazávám já, ale technicky je auto v cajku.