Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Neprosel jsem technickou - svetla pls radu
Vykopli me z stk v mlady boleslavi,ptze moje svetla nemaj ten motorek na naklapeni. Typek po me sel ven s tim samym)
Co ted muzu delat? Da se jit na jinou stk a tam to zkusit znova? Nebo to uz nejde ptze to maj nekde v kompu cajti z ty stk kde sem to neudelal? Muzu s tim tedka jezdit este? Cervenou nalepku tam porad mam a zelenou taky.
Da se ten motorek dodelat? Nebo nema nekdo na pujceni origo svetla, ze bych to pred stk prohodil? Je to e36 318i sedan rv96
Kua to me sere a este sem to auto predtim poradne umyl, aby se nereklo)
Co ted muzu delat? Da se jit na jinou stk a tam to zkusit znova? Nebo to uz nejde ptze to maj nekde v kompu cajti z ty stk kde sem to neudelal? Muzu s tim tedka jezdit este? Cervenou nalepku tam porad mam a zelenou taky.
Da se ten motorek dodelat? Nebo nema nekdo na pujceni origo svetla, ze bych to pred stk prohodil? Je to e36 318i sedan rv96
Kua to me sere a este sem to auto predtim poradne umyl, aby se nereklo)
kdyz me ta zenska co sem ji to platil rikala, ze to je v kompu v evidenci uz i u policajtu... je teda mozny jit na jinou technickou a tam by mi to proslo a zas by to v evidenci prepsali a bylo by to bezproblemu? Jakoze by nikoho nezajimalo, ze to na jedny technicky neproslo a na druhy jo? kua to me sere
nojo jenze dyz tam pudu zpatky na tu samou stk tak tam ma napsany v papirech ze mi nesly sklapet svetla a zepta jaxem to teda vyresil a ja reknu - no to mate tak, proste sem to zkurveny kolecko vyrval a dal tam zaslepku:D to me posle do hajzlu asi:D nebo s kdyz uz mam u jedny stk ze sem neprosel, muzu se na ne vykaslat a jit na jinou stk a tam si to nechat proverit?
a dulezita otazka: kdyz jsem neprosel,tak to maj cajti uz nekde v central evidenci a kdyz me zkontrolujou pres kompa taxem v riti??
a dulezita otazka: kdyz jsem neprosel,tak to maj cajti uz nekde v central evidenci a kdyz me zkontrolujou pres kompa taxem v riti??
Buď jsi neprošel vůbec, nebo jsi to dostal na 30 dní, abys to spravil.
Na opakovačku musíš na tu samou STK.
Nejjednodušší věc - půjč si světla od někoho, kdo motorky má a jeď tam znova. Nebo je kup, pokud ti bude líto někomu dávat flašku za půjčení.
Na opakovačku musíš na tu samou STK.
Nejjednodušší věc - půjč si světla od někoho, kdo motorky má a jeď tam znova. Nebo je kup, pokud ti bude líto někomu dávat flašku za půjčení.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky neprošel kvůli tomu že mi svítilo ABS, vyndal jsem žárovku, vyměnil přední kotouče a šel jsem do nejbližší STK. Tam mi řekli, že kdybych šel tam kde jsem neprošel, tak bych platil jenom ňákej polatek cca 200kč a jenom by prošli to v čem jsem neprošel, ale že když si to nechám u nich zkontrolovat tak musim zaplati novou STK za plnou cenu a s novou kompletní kontrolou. A u tý druhý STK je vůbec nezajímal protokol od tý STK v který jsem neprošel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Už jste se někdo nechali kontrolovat? policajti vědí o autě všechno mají to v databázi a zjistí to i při prohlídce. Proto člověk nemusí mít u sebe řidičák, policajtovi stačí pár vteřin a ví všechno z těch jejich hraček... jel jsem bez řidičáku a byl jsem zprdnut za úplně jiné blbosti, ten řidičák jim byla pak putna, hlavně že mě měli za co zkasírovat, ale věděli, že můžu jezdit, pro nich už je to něco jako doklad totožnosti...
Ohledně technické, musíš jít do té samé technické a po uplynutí 30 denní lhůty si to můžeš nechat udělat přes toho známého dřív to nepůjde. Navíc ten známý musí mít přístup samozřejmě, protože by to vypadalo fakt blbě, kdyby nevěděl proč a jak, protože v záznamu není důvod, proč to neprošlo, jen je tam nahlášené, že auto je nezpůsobilé provozu...Policie to má samozřejmě taky u sebe online...
A vůbec byla hloupost jít na technickou bez známosti, to auto musí být tip top, aby to prošlo...proto mám rád, když kupuju auta, tak tam jedu, jsou technické, u kterých neprojde ani mastný podvozek od motoru...
Vymyslí si nějakou hloupost už jen z rozmaru... 
Ohledně technické, musíš jít do té samé technické a po uplynutí 30 denní lhůty si to můžeš nechat udělat přes toho známého dřív to nepůjde. Navíc ten známý musí mít přístup samozřejmě, protože by to vypadalo fakt blbě, kdyby nevěděl proč a jak, protože v záznamu není důvod, proč to neprošlo, jen je tam nahlášené, že auto je nezpůsobilé provozu...Policie to má samozřejmě taky u sebe online...

A vůbec byla hloupost jít na technickou bez známosti, to auto musí být tip top, aby to prošlo...proto mám rád, když kupuju auta, tak tam jedu, jsou technické, u kterých neprojde ani mastný podvozek od motoru...

zool píše:no tak už si to šéfuju přes známýho,jinak bych to asi nedal, nejvíc mě sere,že předemnou byl ňákej zevl v polorozpadlý rezavý felicii a prošel, já to auto eště předtim naleštil a akorát mě vyfaxovali(
hele, bavil jsem se o tom s tvym bratrem a podle mě by to taky mohlo bejt tim, že si měl xenony... a ty musej mít automatický naklápění. jestli jim nešlo spíš o tohle. jinak bys sem měl dát fotku těch světel, aby si to ostatní aspoň nekoupili. jinak mě taky čeká technická, tak jsem zvědavej... xenony,snížení,vejfuk a 17" 215/40
-
- Kontaktovat uživatele:
Na technické co se týká světel, měli by být perfektně seštelované, pak na to technik nepříjde, že něco není v pořádku, jinak se začne šťourat ve štelování, protože ti to na technické štelujou automaticky a když to nejde, tak se naštvou a vyhodí tě, takže tipuju, že nepoznají světla ručně štelovatelné s automatickými, hlavně abys to měl tak jak to má být. 

Mám pocit, že poslední dobou je ty světla nějak berou... soused za to šel ven s fakt zánovní Mazdou 6 (jedno světlo se nehejbalo a jelikož tam motorek naklápění nejde vyměnit, tak dal za 8k nový světlo) a kamarádka před týdnem taky pryč za světla (ale to je nějaká 95' Toyota a opravu vidim na pár stovek za motorky)... oba je poslali ven v Horoměřicích.
Marosh píše:Mám pocit, že poslední dobou je ty světla nějak berou... soused za to šel ven s fakt zánovní Mazdou 6 (jedno světlo se nehejbalo a jelikož tam motorek naklápění nejde vyměnit, tak dal za 8k nový světlo) a kamarádka před týdnem taky pryč za světla (ale to je nějaká 95' Toyota a opravu vidim na pár stovek za motorky)... oba je poslali ven v Horoměřicích.
EDIT: A abych tady jen tak neplkal, tak motorek se dodělat dá, viz http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05 (díl č. 14) ... akorát záleží jestli máš origo světla, protože jak píše sefin, tak s neorigo světlama se to nemusí úplně kamarádit. Navíc ta cena motůrků v BMW je docela nářez.