http://www.annonce.cz/detail/BMW-E65-ra ... JW2ZX.html
vím že E39 má ET20 a E65 ET 47 jak se to odstraní popř. jaké kroužky a kolik stojí?
Díky moc za odpovědi

Hele,jen taková věc,ta výška pneu 275/40/19 není absolutně určená pro e39,je to moc vysoký,jednak by ti to mohlo už drhnout a hlavně,průměr celýho kola včetně disku bude už moc velký,na e39 bys měl mít v 19-tce gumu např.275/30/19 (záleží,kolika palcový-šířku-disku bys měl)nehledě na to,že desing originálních disků s novějších řad bmw se na starší generace vůbec nehodí kromě desingu M6,ale to už je pouze věc vkusu každého z nás.A naposled ranfletky v 19-tce,to se ti ta kára rozpadne,lidi,co maj runflety třeba jen v 17-tce gumě,tak píšou,že je to tvrdý jak prase,takže si to ještě rozmysli,existuje spousta jiných myslím že lepším možností540david píše:Mám prosím dotaz, zda dostanu na e39 tyhle kola
http://www.annonce.cz/detail/BMW-E65-ra ... JW2ZX.html
vím že E39 má ET20 a E65 ET 47 jak se to odstraní popř. jaké kroužky a kolik stojí?
Díky moc za odpovědi
Ale prd velebnosti, já když sem koupil ty svoje 19", tak sem na zadku měl 295/40 a na nesníženej podvozek se to akorát vlezlo. Navíc kola byly taky ze sedmy, takže středy mám taky soustružený a co se týče ET tak to sedlo jak p*del do hrnce.eric píše:Hele,jen taková věc,ta výška pneu 275/40/19 není absolutně určená pro e39,je to moc vysoký,jednak by ti to mohlo už drhnout a hlavně,průměr celýho kola včetně disku bude už moc velký,na e39 bys měl mít v 19-tce gumu např.275/30/19 (záleží,kolika palcový-šířku-disku bys měl)nehledě na to,že desing originálních disků s novějších řad bmw se na starší generace vůbec nehodí kromě desingu M6,ale to už je pouze věc vkusu každého z nás.A naposled ranfletky v 19-tce,to se ti ta kára rozpadne,lidi,co maj runflety třeba jen v 17-tce gumě,tak píšou,že je to tvrdý jak prase,takže si to ještě rozmysli,existuje spousta jiných myslím že lepším možností
Nj,ale ty si koupil kola asi ze sedmy e38,kde se ET kol pohybuje okolo 15-20,kdežto von to má z e65 s ET47,takže tam by nic ani ta p.del do hrnce nesedlaKamilAC píše:Ale prd velebnosti, já když sem koupil ty svoje 19", tak sem na zadku měl 295/40 a na nesníženej podvozek se to akorát vlezlo. Navíc kola byly taky ze sedmy, takže středy mám taky soustružený a co se týče ET tak to sedlo jak p*del do hrnce.eric píše:Hele,jen taková věc,ta výška pneu 275/40/19 není absolutně určená pro e39,je to moc vysoký,jednak by ti to mohlo už drhnout a hlavně,průměr celýho kola včetně disku bude už moc velký,na e39 bys měl mít v 19-tce gumu např.275/30/19 (záleží,kolika palcový-šířku-disku bys měl)nehledě na to,že desing originálních disků s novějších řad bmw se na starší generace vůbec nehodí kromě desingu M6,ale to už je pouze věc vkusu každého z nás.A naposled ranfletky v 19-tce,to se ti ta kára rozpadne,lidi,co maj runflety třeba jen v 17-tce gumě,tak píšou,že je to tvrdý jak prase,takže si to ještě rozmysli,existuje spousta jiných myslím že lepším možností
zde důkaz místo slibů.
Podle toho z čeho jsou. Pokud jsou z E38 tj 7,5x16 ET20 tak tě čeká jen ta díra z 72 na 74 (drobné neuvádím). Mám taky kola stejného rozměru na E39 a perfekně sednou. Obutá jsou na origo rozměru 225/55R16 (podle techničáku). Takže bych přeměřil tu díru a případně ji nechal zvětšit.Tiff_needel píše:Sorry nechtěl se mi zakládat nový topic je to téměř zbytečný...
Dám na E39 - STYLE 6 ,Dostal jsem je k autu,a myslel jsem že by jako zimáky postačili,ale jsou to 225/xx R16 což na zimáky je dost veliký,a profil by měl na zimu být co největší(páč jsezdím 90% hory).a Teď mi to vrtá hlavou a schánět ráfky na poslední chvíli se mi nechce,tak jestli má někdo zkušenost?PLS poraďte...
Však přesně ty jsem nakonec koupil. Na předek 235/35 a dozadu 265/30. Se v tom utluču.eric píše:Nj,ale ty si koupil kola asi ze sedmy e38,kde se ET kol pohybuje okolo 15-20,kdežto von to má z e65 s ET47,takže tam by nic ani ta p.del do hrnce nesedla![]()
A jinak ty gumy,no když to vidím na fotce,tak upřímně bych to nikdy v 19-tce nekupoval,i když to nemáš snížený,máš to tam tak tak a nedal bys možná ruku do ohně za to,že ti to při naložení lidí dozadu škrtá,zdá se mi,jako bys to mněl trochu ofrézovaný
Navíc to není tedy moc hezký,na e39 patří fakt vejška např. 235/35/19 nebo 245/35/19 a dozadu 265/30/19 nebo 275/30/19.Jde vidět,že to bylo na sedmě,ze který si to kupoval a tam se dávaj trochu vyšší gumy
Jinak cool disky,to tedy jóóó,ale až bys dal eMPacket podvozek,tak bys měl automatickou vytahovačku lemů
No vidíš,tak to jó,to jsou ty správný gumyKamilAC píše:Však přesně ty jsem nakonec koupil. Na předek 235/35 a dozadu 265/30. Se v tom utluču.eric píše:Nj,ale ty si koupil kola asi ze sedmy e38,kde se ET kol pohybuje okolo 15-20,kdežto von to má z e65 s ET47,takže tam by nic ani ta p.del do hrnce nesedla![]()
A jinak ty gumy,no když to vidím na fotce,tak upřímně bych to nikdy v 19-tce nekupoval,i když to nemáš snížený,máš to tam tak tak a nedal bys možná ruku do ohně za to,že ti to při naložení lidí dozadu škrtá,zdá se mi,jako bys to mněl trochu ofrézovaný
Navíc to není tedy moc hezký,na e39 patří fakt vejška např. 235/35/19 nebo 245/35/19 a dozadu 265/30/19 nebo 275/30/19.Jde vidět,že to bylo na sedmě,ze který si to kupoval a tam se dávaj trochu vyšší gumy
Jinak cool disky,to tedy jóóó,ale až bys dal eMPacket podvozek,tak bys měl automatickou vytahovačku lemů
O víkendu snad už prej konečně budou disky k vyzvednutí po tý dlooouhý opravě. Gumy už ošmirglovaný byly, nevim na co to kdo přede mnou zkoušel dávat. S tím ET je to fakt, podložkama bych to řešil asi až v nouzovým případě, pokud by se nedaly stejný kola sehnat s jiným ET.