Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaké přední světla na M3 E36?
FX http://www.dolej-olej.cz nebo DCho jsi zkoušel?radekc píše:Kde scháníte xenony 4300k?
-
- Kontaktovat uživatele:
Slavisimo píše:Cabal: A co je na tech svetlech z USA zvlastniho?? H1 s cockou do nich xenony a AE no a sme doma
- psal jsem do USA, prijede mi kamarád 10. srpna. vyjdou tam sětla + AE (chci ty THIN-LINE) + HID xenon - 5000k na $200 ... ale problém je, že ačkoliv mají napsaný EUROPEAN, je tam USA cut-off. Aktuálně jsem jim poslal na podporu dotaz, zda-li nemají bez US cut-off, protože to bude do EU auta. Jsou zatím velmi vstřícní, tak uvidíme. Zítra (pondělí) očekávám odpověd.
v neděli je doma. GO motoru je hotova, jenom nasadit motor a jedem ... už ta oprava trvá od 4. dubna... asi chápeš jak jsem našponovanýARMAN píše:tak už maš m3 jo?

Paavo píše:to Cabal: tady je ta slibena fotka ze dneska, jak to sviti vecer(4300k)
- díky, čekal jsem že ty 4300K budou více do žluta. Nakonec jsem se rozmyslel vzít 4500-5000K + AE Thin-line
... jak to bude probihat dál, Vám písnu. Za týden budu moudřejší, jakmile bude auto doma a já se domluvím s amíkama.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím...
takže postup je takový, že jsem volal do USA, týpek byl malinko překvapený z mého požadavku a pořád se mě ptal jak budu platit ... no čert to vem, nakonec pochopil co po něm chci :)
Vybral jsem tyto:
http://www.ddmtuning.com/index.php?p=pr ... 5&parent=0
chci variantu : E36 DEPO European Projector Headlight (HID-Included) + HID Manufacturer (DDM 35W) + Bulb Color (5000K) + Angel Eyes (DDE Thin-Lines) ... cena je za obě. (4800,- NO NEBER TO!!)
a první odpověď byla:
Posléze jsem poslal dotaz:
A včera ještě odepsali
Myslíte, že bude problém s instalací? V posledním komentu píše o right hand drive což je náš případ ...[/quote][/b]
takže postup je takový, že jsem volal do USA, týpek byl malinko překvapený z mého požadavku a pořád se mě ptal jak budu platit ... no čert to vem, nakonec pochopil co po něm chci :)
Vybral jsem tyto:
http://www.ddmtuning.com/index.php?p=pr ... 5&parent=0
chci variantu : E36 DEPO European Projector Headlight (HID-Included) + HID Manufacturer (DDM 35W) + Bulb Color (5000K) + Angel Eyes (DDE Thin-Lines) ... cena je za obě. (4800,- NO NEBER TO!!)
a první odpověď byla:
> That configuration is exactly whats on that car. The Angel eyes are Thin-lines.
> The only problem I see is that is the Euro cutoff. Are you driving this car in
> Europe? The cutoff is for only for U.S only.
Posléze jsem poslal dotaz:
I need to be 100% sure that front lights would be possible to install on EU car. We do not have such a good offer in EU thus I'd like to buy them in US, but I need to know this information
Again, I have EU car, running in EU and I am interest in this product http://www.ddmtuning.com/index.php?p=pr ... 5&parent=0 which has US cut-off. Would be possible to install this lights on my EU BMW M3 3.2 ?
A včera ještě odepsali
If your car is right hand drive then you will have the wrong cutoff for your your headlights.
Myslíte, že bude problém s instalací? V posledním komentu píše o right hand drive což je náš případ ...[/quote][/b]
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
cabal píše:A včera ještě odepsaliIf your car is right hand drive then you will have the wrong cutoff for your your headlights.
Myslíte, že bude problém s instalací? V posledním komentu píše o right hand drive což je náš případ ...
My máme LHD = LEFT hand drive = řidič sedí v autě vlevo.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Cut-off je to co určuje kam světla budou a nebudou svítit - obrys světla. Pro země kde se jezdí vlevo je to samozřejmě uplně jiné než u nás, ale jestli je rozdíl mezi USA a EU to nevím..
Nainstalovat to teda půjde (naopak amíci an ty světla potřebují redukci), ale nevím jak to je s homologací do provozu.
Nainstalovat to teda půjde (naopak amíci an ty světla potřebují redukci), ale nevím jak to je s homologací do provozu.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
to je jasný, ale stejně myslím že ten cut-off bude jiný. američani mají na světla standard D.O.T. a evropani ECE (resp. E-type). Tobě může být asi jedno jak to svítí, ale pokud už budeš provokovat policajty xenonama, je možné že pak přijdou i na to že světla nemají homologaci pro provoz v evropě (možná mají, já nevím, jsou to přece jen "euro headlights")
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl je vidět na stránce http://www.dimebank.com/Light-up.html
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
jarda píše:to je jasný, ale stejně myslím že ten cut-off bude jiný. američani mají na světla standard D.O.T. a evropani ECE (resp. E-type). Tobě může být asi jedno jak to svítí, ale pokud už budeš provokovat policajty xenonama, je možné že pak přijdou i na to že světla nemají homologaci pro provoz v evropě (možná mají, já nevím, jsou to přece jen "euro headlights")
Jsou to na 99% klasický taiwanský depa, který mají E-type homologaci.
Jenom bacha na křehký plasty na těch světlech - rád pak upadává blinkr.
-
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem:
Odepsali:
Jak jste psali, ty světla budou jinak směřovat na silnici a s xenonama budu osvětlovat auta jak s vězeňským světlometem. Nuže jsem zklamán, těšil jsem se z dobré koupě.
Nevíte kde sehnat takovýto světla s AE Thin-line? s EU homologací ?
Dík
cabal píše:Again, I have EU car, running in EU and I am interest in this product http://www.ddmtuning.com/index.php?p=pr ... 5&parent=0 which has US cut-off. Would be possible to install this lights on my EU BMW E36 ?
Odepsali:
DDM Tuning píše:Our headlights are made for US cars. Your cutoff will be opposite and you may be blinding on-coming traffic.

Dík
Hele oni píšou že cut-off bude opposite, tzn. opačný... zjevně si myslí že jsi z anglie, jinak to nedává smysl, u nás se přece jezdí na stejné straně. Já bych ještě neházel flintu do žita. Stále si myslím, že ten cut-off bude možná mít jiný tvar, ale oslňovat protijedoucí auta u nás nebudeš.