Ahoj.
Do nového BMW e36 sedan rv. 96 budu potřebovat koupit světla (jedno je totiž už vyžloutlé za ty léta). Absolutně nesnáším ty nové s "angel eye" Hella apod. ... takže bych rád zůstal u původních světel.
Originál BMW bych se zřejmě nedoplatil, a proto jsem hledal alternativu. našel jsem celkem 3 typy a to:
- H1+H1 světlomet (E.O.) BOSCH/AL [-09/94]
- H1+H1 světlomet (E.O.) DEPO [-09/94]
- H1+H1 světlomet (E.O.) HELLA [-09/94]
a to samé v H7 variantě.
Chtěl bych poradit, zda-li máte někdo zkušenost se značkou DEPO? Na výše zmíněných stránkách je v popisu originální nebo kvalitativně rovnocenný díl. Přeci jen cena za obě 6000,- Kč mi přijde hodně levná, tak abych je za rok nevyhozoval. A poslední jestli H1 nebo H7. Dříve jsem kupoval H1 OSRAM NIGHT BREAKER (stály snad 140,- kus)
DEPO replika vypadá jako originál ZKW, jednotlivé díly jsou vzájemně záměnné. Mám na autě H1 verzi (projektorové, s čočkou) a v nich HID xenon 4300K. Sice to nesvítí jako kdysi v E30 xenon v originálních H1 Bosch s kovovým zrcadlem, ale za ty prachy ... (z ebay nové za 3200 celá sada i s poštovným z Germánie). Levá a pravá strana, ze stejného shopu, pošlou ti to za jedno poštovné.
Pokud chceš časem xenony, dal bych H1 s čočkou...DEPA bych se nebál mám od depa mlhovky a drží už přes rok, neteče do nich a jsou stále jak nový...Pokud chceš origo vzhled i dobrou kvalitu a s kroužky pak jsou tady tyto http://www.svitime.cz/?p=BMW-3-rada-/-B ... tu&id=1067
Francis píše:DEPO replika vypadá jako originál ZKW, jednotlivé díly jsou vzájemně záměnné. Mám na autě H1 verzi (projektorové, s čočkou) a v nich HID xenon 4300K. Sice to nesvítí jako kdysi v E30 xenon v originálních H1 Bosch s kovovým zrcadlem, ale za ty prachy ... (z ebay nové za 3200 celá sada i s poštovným z Germánie). Levá a pravá strana, ze stejného shopu, pošlou ti to za jedno poštovné.
super, tahle varianta se mi opravdu líbí... já chci světla bez kroužků. díky moc, za tu cenu je to vyborny kauf
dobře světla bychom měli, ještě xenony ... ja se v nich nevyznám ... jaky teda koupit čtu tady 4300k, 6000k ...
příjdou do těch světel nahoře obyč look na e36 sedan
Poslední spam Díky za TIP od Jardy, ja bych chtěl docílit přesně vzhledu na obrázku níže. V USA to výjde levně a mám to štěstí že 10. srpna mi přijede kamarád, co by mi je dovezl, takže mám zřejmě jasno :
vcera jsem xenony nabastlil do H1 cocek,mam 4300k a svetlo je bile,ani modre ani zlute proste bile............vypadaj dost dobre narozdil od uprdenejch halogenu.Ale pravda je , ze se do nich kouknout stoji za vypaleni zraku,proste i na 50m to ma stavu.V noci jsem s nima nejel, takze dneska vyparkuju a nahodim ti sem foto pro inspiraci
Paavo píše:vcera jsem xenony nabastlil do H1 cocek,mam 4300k a svetlo je bile,ani modre ani zlute proste bile............vypadaj dost dobre narozdil od uprdenejch halogenu.Ale pravda je , ze se do nich kouknout stoji za vypaleni zraku,proste i na 50m to ma stavu.V noci jsem s nima nejel, takze dneska vyparkuju a nahodim ti sem foto pro inspiraci
je na nich zvláštního že stojí 150 dolarů i s xenonama
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé