Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
míchání laku
-
- Klubové ID: 1198
Nejlevnější varianta je si to stříknout sám. Lak je jedno kde namíchaj, všichni mají stejné míchací stroje, zkoušel jsem již více výrobců barev a vždy to bylo naprosto stejné a bezproblémů. 400ml sprej + bezbarvý lak za 520kč. Zrcátka jsou malá, tak bych se nebál to stříknout sprejem, větší plochy sprejem nejdou, to je moc vidět. A moc lakoven to nebude chtít dělat, páč je to malej kšeft za pár kaček, spotřebujou decku barvy a zaserou si kvůli tomu pistol. No ale není nic jednodušího si je obvolat.rakeesh píše:nemáte nějakej tip, kde v Praze kvalitně a levně nechat namíchat lak a případně rovnou nechat nalakovat zrcátka? díky
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
http://www.kucera-autolaky-ppg.cz/index ... ategorie=0
tady to nechavam míchat vždycky a je to super. a cena je rozhodně lepší. pak samo zrdcátka stříkat sám. jinak to ani nemá cenu
tady to nechavam míchat vždycky a je to super. a cena je rozhodně lepší. pak samo zrdcátka stříkat sám. jinak to ani nemá cenu
Cosmosschwarz metallic na BMW by mělo stačit nebo pokud maji vzornik barev na papíře pujč si to od nich a u auta testuj ktera nejvic sedi s tim tvým odstinem, ja jsem takhle za 10 min našel barvu, která po namíchání byla na 99% stejná, byla to ale barva na fiata, která byla střiknutá na bmw a neměl jsem k tomu žádnej kod