Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

míchání laku

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rakeesh
Klubové ID: 3405

#1 Příspěvek od rakeesh »

nemáte nějakej tip, kde v Praze kvalitně a levně nechat namíchat lak a případně rovnou nechat nalakovat zrcátka? díky
Studna
Klubové ID: 1198

#2 Příspěvek od Studna »

rakeesh píše:nemáte nějakej tip, kde v Praze kvalitně a levně nechat namíchat lak a případně rovnou nechat nalakovat zrcátka? díky
Nejlevnější varianta je si to stříknout sám. Lak je jedno kde namíchaj, všichni mají stejné míchací stroje, zkoušel jsem již více výrobců barev a vždy to bylo naprosto stejné a bezproblémů. 400ml sprej + bezbarvý lak za 520kč. Zrcátka jsou malá, tak bych se nebál to stříknout sprejem, větší plochy sprejem nejdou, to je moc vidět. A moc lakoven to nebude chtít dělat, páč je to malej kšeft za pár kaček, spotřebujou decku barvy a zaserou si kvůli tomu pistol. No ale není nic jednodušího si je obvolat.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

http://www.kucera-autolaky-ppg.cz/index ... ategorie=0
tady to nechavam míchat vždycky a je to super. a cena je rozhodně lepší. pak samo zrdcátka stříkat sám. jinak to ani nemá cenu
rakeesh
Klubové ID: 3405

#4 Příspěvek od rakeesh »

skvely, diky obema
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#5 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Ale jak jim řeknu, aby mi dali přesně barvu na můj vůz. Musí se tam dojet aby to namíchal od oka, ne. Protože "Cosmosschwarz metallic" jim asi moc neřekne a kód k tomu nemám..
A jak namíchat podle 10 zašlýho laku mi taky není jasno.
radekc

#6 Příspěvek od radekc »

Cosmosschwarz metallic na BMW by mělo stačit nebo pokud maji vzornik barev na papíře pujč si to od nich a u auta testuj ktera nejvic sedi s tim tvým odstinem, ja jsem takhle za 10 min našel barvu, která po namíchání byla na 99% stejná, byla to ale barva na fiata, která byla střiknutá na bmw a neměl jsem k tomu žádnej kod
Odpovědět