prosim, aby si vsichni precetli, vim, ze je to dlouhy, ale ja doufam, ze vetsinou nepisu nezajimavy hovadiny

pokusil sem se vam z toho aspon otucnit to nejpodstatnejsi
kdyz jsem zde na klubovem foru zacinal,
mesic po registraci sem koukal kolem a ucil se, co jak funguje, vubec nic jsem o bmw nevedel a snad nikdy jsem se v tech. sekci na nic nezeptal osobne (mozna jeden dva dotazy, ale myslim ze fakt ani to ne) ale vse jsem zjistil z textu nalezenych ci nekolikrat omilanych a opravdu za tu dobu, co tu jsem, se mnohokrat stalo, ze se
jedna uplne totozna vec resila dokonce i vicekrat za den, ale v novych a novych topicich, kdyz to nebylo nekolik stejnych temat denne, bylo to desitky uplne stejnych temat tydne, i kdyz se dane tema resilo i klidne o dva radky nize, osobne jsem vzdy byl silny a na tema
nekolikrat denne stejne odpovidal
-no tohle by vas bavilo?
-proto se dle meho zablokovalo zakladani novych topicu v tech. sekci, aby lidi meli motivaci nalezt podobne tema a pripsat svuj dotaz k nemu, tak je to podle me dobre, jen nekteri novi nevedi, ze mohou prispivat k jiz zalozenym tematum a proto to paraj do jinych sekci, kde to ale nema opravdu nic delat a mod to musi zamknout (osobne jsem za, aby se zamcena temata nechala treba tyden,dva a pote hromadne poslala do kose), on s tim nema nic spolecnyho, proste to do te sekce nepatri a kdyby se to presouvalo do ruznych sekci, tak tu mame zase bordel jak na zacatku
nesouhlasil jsem s blokaci tech. sekci, i presto, ze se lidi chovali fakt jak lini a nemohouci cokoli nalezt (zajimave, ze
ja vzdy nasel vse, co jsem potreboval a to i v dobe, kdy "hledani" jak se rika "nefungovalo/nefunguje jak melo/ma"), ale pred casem mi to zacalo byt jedno, protoze
kdyz neklubak nemuze neco najit, ma moznost napsat modovi, ktery tema v sekci zalozi, pokud se opravdu neprojednalo nebo pomuze jinak podle dohody vse je podle me o komunikaci a spravnem chovani
nechapu, kdyz
ja a dalsi zvladnem od zacatku fungovat podle nejakych moralnich pravidel, aniz by byla sepsana a bylo striktne vyzadovano jejich dodrzovani, proc to nezvladnou jini, me se stalo jen jednou, a to pred nedavnem, ze byl muj topic smazan, ale bylo to jen chybou v komunikaci a nejasnosti v dane veci, jinak nikdy nic
podle me staci nebyt liny a pripadne se nebat dohodnout s modem, i kdyz pro nektere by to mohl byt problem, o tom jen polemizovat, ale zkouska je zkouska
rakeesh píše:jsem do BMW velkej fanda a jsem strasne rad, ze klub existuje, ale kdyz to doted slo zadarmo a ted jste se rozhodli vybirat pomerne vysokej poplatek (v porovnani s jinymi kluby), cekal bych nejaky vylepseni. Motivovat k zaplaceni tim, ze uvidime ze to ma smysl, a ne jen tim, ze nam jinak zablokujete stary veci

prispevek se plati uz neco pres 4 roky, nemylim-li se, nebo 5 let, ted nevim, ale nechapu o jakem jinem poplatku, ktery se ted nove vybira, mluvis
jinak neni to poplatek, ze za nej neco dostanu, je to prispevek na chod klubu a jeho spravu
a ano, klub by mel motivovat, ale ted zrovna je to trosku komplikovanejsi a nejsou napady, pokud mas napady, regni se a neboj se je predlozit osobne primo rade na Valne Hromade, ver mi, ze i presto, ze se ti prispevek vratit nema, vrati se ti, pokud vyuzijes slevy, tak financne a pokud vyuzijes sve moralky, tak i psychicky
EDIT:jeste k tomu, ze je tady vsechno zamceny, ma to byt pokec o bmw, jakoze, "dnes vyslo nove bmw gina" nebo "bmw vyhralo F1" nebo bych rekl, ze i treba polemizacni dotaz "proc motory M54 vseobecne tak zerou olej" atd a ne "nejde mi otevrit kufr,reknete cim to je"