Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Co to je za pokec kdyz je to vsechno zamknuty!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od MattyX Moderátor »

no popravde ja treba zadne slevy nevyuzil :D jako presouvani do sekci trochu postrada smysl kdyz tam koren napise rovnou at mu to moderator presune,tzn ze vedome porusil pravidla :D dotaz kterej je na miste presunout,ale to co se tu resilo hodnekrat tak spis delete,ale hyperaktivita nekdy skodi nez k uzitku ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
rakeesh
Klubové ID: 3405

#42 Příspěvek od rakeesh »

Bratn píše:...
ale vidis, to je typickej priklad toho, proc platit nechci - nevidim za tim zpoplatnenim prilis snahy zlepsit fungovani fora, dostupnost a mnozstvi informaci atd.

Velmi rad se stanu platicim clenem, az uvidim, ze zavedeni poplatku = zvyseni kvality. Zatim vidim spis stezovani si na novacky, ze neumej hledat, namisto odstraneni priciny proc to neumej :P
HAMANN
Klubové ID: 1188

#43 Příspěvek od HAMANN »

To Bratn: Me 500kc jako smesny poplatek neprijde, obzvlast kdyz si spocitam, ze na kazdy forum kam chodim a potrebuju obcas poradit (mobily, PC, e46club, 7er.cz, obcas i VW club, bike forum atd....) bych mel platit 500kc, tak uz to dela docela balik... :)!
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

rakeesh píše:ale vidis, to je typickej priklad toho, proc platit nechci - nevidim za tim zpoplatnenim prilis snahy zlepsit fungovani fora, dostupnost a mnozstvi informaci atd.

Velmi rad se stanu platicim clenem, az uvidim, ze zavedeni poplatku = zvyseni kvality...
I "nekvalitní" fórum něco stojí.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Dan td
Klubové ID: 590

#45 Příspěvek od Dan td »

rakeesh píše:...
Mě přijde, že to furt vidíš tak, že si tu něco kupuješ, jako třeba v obchodě. Pořád opakuješ - když zaplatím, co za to, je to drahý, to se nevyplatí.
Ale když to vztáhnu k tomu samému příkladu - když vlezeš do obchodu s čímkoli a nezaplatíš, tak se taky jen koukáš.

Ono to tady ale takhle není přesně, neboli není to ideální příklad. Je tu spousta lidí, co " jen " platí, stejně tak mnoho dalších zase neplatí, ale podporují klub jinak - třeba tím, že jezdí na srazy, dají klubákům slevu, uspořádají nějakou akci, i kdyby jen " chlastačku " v hospodě. atd...

Takže pokud ti přijde, že tu za své peníze nedostaneš dostatek " zboží " - rozuměj informací, slev, kamarádů, apod... - běž prostě do jiného obchodu, kde to mají levněji :roll:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Fipo
Klubové ID: 1756

#46 Příspěvek od Fipo »

mrzí mě, že jardův názor v praxi nebude nikdy fungovat, protože je to dobrej názor :wink:
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Brátn Moderátor »

MattyX píše:no popravde ja treba zadne slevy nevyuzil :D
jaktože ne? jedeš přeci na mord ne? a díky zaplacenýmu členství máš o 300 levnější vstup, to je taky sleva pro platícího klubáka
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Brátn Moderátor »

HAMANN píše:To Bratn: Me 500kc jako smesny poplatek neprijde, obzvlast kdyz si spocitam, ze na kazdy forum kam chodim a potrebuju obcas poradit (mobily, PC, e46club, 7er.cz, obcas i VW club, bike forum atd....) bych mel platit 500kc, tak uz to dela docela balik... :)!
no to sice ano to by byl balík a netvrdím že pětikilo nic není, na zemi to jen tak nenajdeš že, ale ruku na srdce do auta jsi vrazil přinejmenším 100tis a členství je 500, kdyby za 10 let co bys to auto měl a byl platícím členem a to i za předpokladu, že by jsi nestíhal včas platit příspěvky a musel každý rok dát celých 500 tak je to za 10 let 5000 to je dvacetina hodnoty z těch 100tis co jsi dal za auto (a to ještě nepočítám, že kdybys tu káru chtěl mít opravdu 10 let tak to nebude 100 ale minimálně 180), takže kdyby to bylo například na mobil fóru stejný tak by po tobě mohli chtít tu dvacetinu ceny telefonu, pokud nejsi hračička a máš telefon normálně za pětku tak je to 25kč za rok za podmínek že by jsi ho měl stejně jak auto 10 let (cena telefonu 5000 dvacetina 250 za deset let, za rok 25kč) takže z matematického hlediska je to pětikilo ročně levný, ale myslím, že víc by už málo který nový člen těžko překousával :? a jen upozorňuju že za to pětikilo si nekoupíš možnost sem jít tu máš vždy a zeptat se taky můžeš, ale bez placení prostě nemáš právo přidělávat moderátorům práci v sekci servis se zakládáním nových opakujících se vláken, ale máš možnost do založených vláken dopisovat a tím je znovu oživit, to je dostatečně spravedlivé

říkám udělejte víc taháků na to aby se o klubu vědělo a lidi se chtěli stát paltícími členy, jak už jsem říkal třeba tu slevu u čerpačky, za cenu toho, že se na stránkách klubu (klubových akcích, podznačkách, atd) objeví logo Shellu (omw, benzina... atd) myslím že na tohle by zabralo nejvíc lidí, ale nevím jak je to proveditelný z právního a obchodního hlediska to už je na radě
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Máš špatně desetiletý výpočet. První rok je za 500, druhý rok za 400 a třetí a každý další za 300 Kč
323ti stock condition
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od castro »

Francis píše:Máš špatně desetiletý výpočet. První rok je za 500, druhý rok za 400 a třetí a každý další za 300 Kč
On to bral tak, kdyby nestíhal platit včas čl. příspěvek a musel by každej rok dávat plnou sumu 500.

Já bych se na nějakej shell vyprd jenom aby to zabralo na nějaký nováčky protože na benzín slyší každý. Už vidim ty vychcánky s VW jak si to spočítají a stanou se členy BMW klubu :-D

myslím že těch slev a možností je dostatek a kdo chce kam, pomožme mu tam. Díky čau.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Brátn Moderátor »

ano castro mě pochopil,

no jasný už to taky vidím každá ochcávka by měla bmw klubovou kartu, proto by to chtělo zabezpečit ještě nějakýma podmínkama nebo nějakou kontrolou, třeba používat jen podle techničáku, bys prostě musel předložit u pokladny techničák a na něm je jméno na kartě taky a na techničáku je jasně BMW, no ale to by byl fakt dlouhý boj, jako mě slevy vyhovují, tak jak jsou, tohle by byl fakt leda tahák na nováčky, ale i tak když jedu natankovat jsem rád, že mám aspoň makro kartu kde už 0,50Kč z ceny benálu je ikdyž fakt nevím co do tý nádrže liju :roll:

Obrázek Obrázek
100RM
Klubové ID: 675

#52 Příspěvek od 100RM »

boze, uz ZAS sa tu bavi o posranom petikile, to snad ani neni mozne !!! proste kto je lakomy, alebo na to nema, tak nech se k...a neleze ! uz ma taketo kecy fakt vytacaju... chjo ....
7er. True definition of luxury. Yours.
jarda
Klubové ID: 1426

#53 Příspěvek od jarda »

Fipo píše:mrzí mě, že jardův názor v praxi nebude nikdy fungovat, protože je to dobrej názor :wink:
Jestli myslíš že nebude fungovat to, že moderátor který si v Pokecu všimne technický dotaz který se tu ještě neřešil ho přehodí do správné sekce, tak by potom byla chyba moderátorů a ne pravidel.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
HAMANN
Klubové ID: 1188

#54 Příspěvek od HAMANN »

100RM píše:boze, uz ZAS sa tu bavi o posranom petikile, to snad ani neni mozne !!! proste kto je lakomy, alebo na to nema, tak nech se k...a neleze ! uz ma taketo kecy fakt vytacaju... chjo ....
Bavime se o "posranom petikile" ale pro nekoho za treba jen jeden dva dotazy! Ja jsem na klubu casto tak mi nevadi ze to musim platit, opravdu za ten cas straveny tady a tech informaci to pjéťo za to urcite stoji, ale bavime se tu o tech ktery se jen prijdou na forum obcas na neco zeptat! Neni to zadna hadka nebo spekulace, ale FAKT! Staci se podivat na ty zamecky v pokecu :) !!
Kail
Klubové ID: 1612

#55 Příspěvek od Kail »

Řeknu k tomu asi toto,co se tady přitvrdilo je tady rozhodně větší pořádek a hlavně když sem přijdu večer,tak si stíhám v klídku všechno přečíst a z 90% se jedná o důležitý nebo zajímavý věci,dřív se tady člověk jen přehraboval bordelem a nic moc loudnýho nenašel.Se zamykáním a mazáním souhlasím,zrovna nedávno mi Holly smáznul nové téme v pokecu,do SZ mi poslal vysvětlení proč,poslal mi odkaz na téma kde už se problém řešil (omlouvám se že jsem ho nenašel sám,ale snažil jsem se :) ) a poradil dle svojich znalostí - takový přístup je super a mně se zamlouvá,nemám k tomu jak to tady funguje jedinej problém :wink:

Jediný co je trošku na hlavu je to že neklubák nemůže založit téma v tech. sekcích,a když se zeptá v pokecu,je smazán - tímto je mu fórum k ničemu a asi ani nemá člověk po takovém jednání moc důvod platit 500kč za členství.V tech. sekcích bych normálně povolil založit nové téma i pro neklubáky s tím,že by to bylo stejně přísně moderováno jako pokec.

Otázka je jak by to moderátoři stíhali :? ,ale fakt je ten že každej problém se tu prostě ještě neřešil,proto odkázání na "hledat" nemusí být moc platné...
Syrup
Klubové ID: 1571
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Syrup »

me prijde ze se na tomhle foru neprobira pomalu nic jinyho nez e36 a vaha vzduchu :lol: a s tim mnozstivm novejch prispevku vecer, to teda nevim nevim ....
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Kail píše:...V tech. sekcích bych normálně povolil založit nové téma i pro neklubáky s tím,že by to bylo stejně přísně moderováno jako pokec.

Otázka je jak by to moderátoři stíhali :? ...
Když zatím sám (ostatní dosud nedostali oprávnění) stíhám moderovat Pokec pouze o BMW, proč by to nestíhali ostatní MODi když se jim jen přesune část zátěže z Pokecu o BMW?
323ti stock condition
Kail
Klubové ID: 1612

#58 Příspěvek od Kail »

Nevím jak to máte rozdělený,ale i kdyby,věřím že by se našel ještě nějakej dobrovolník :wink:
Ale ty sekce bych povolil,choděj sem lidi třeba jen pro radu a teď už jí ani nemůžou dostat...
Killca
Klubové ID: 1648

#59 Příspěvek od Killca »

prosim, aby si vsichni precetli, vim, ze je to dlouhy, ale ja doufam, ze vetsinou nepisu nezajimavy hovadiny :) pokusil sem se vam z toho aspon otucnit to nejpodstatnejsi

kdyz jsem zde na klubovem foru zacinal, mesic po registraci sem koukal kolem a ucil se, co jak funguje, vubec nic jsem o bmw nevedel a snad nikdy jsem se v tech. sekci na nic nezeptal osobne (mozna jeden dva dotazy, ale myslim ze fakt ani to ne) ale vse jsem zjistil z textu nalezenych ci nekolikrat omilanych a opravdu za tu dobu, co tu jsem, se mnohokrat stalo, ze se jedna uplne totozna vec resila dokonce i vicekrat za den, ale v novych a novych topicich, kdyz to nebylo nekolik stejnych temat denne, bylo to desitky uplne stejnych temat tydne, i kdyz se dane tema resilo i klidne o dva radky nize, osobne jsem vzdy byl silny a na tema nekolikrat denne stejne odpovidal
-no tohle by vas bavilo?
-proto se dle meho zablokovalo zakladani novych topicu v tech. sekci, aby lidi meli motivaci nalezt podobne tema a pripsat svuj dotaz k nemu, tak je to podle me dobre, jen nekteri novi nevedi, ze mohou prispivat k jiz zalozenym tematum a proto to paraj do jinych sekci, kde to ale nema opravdu nic delat a mod to musi zamknout (osobne jsem za, aby se zamcena temata nechala treba tyden,dva a pote hromadne poslala do kose), on s tim nema nic spolecnyho, proste to do te sekce nepatri a kdyby se to presouvalo do ruznych sekci, tak tu mame zase bordel jak na zacatku

nesouhlasil jsem s blokaci tech. sekci, i presto, ze se lidi chovali fakt jak lini a nemohouci cokoli nalezt (zajimave, ze ja vzdy nasel vse, co jsem potreboval a to i v dobe, kdy "hledani" jak se rika "nefungovalo/nefunguje jak melo/ma"), ale pred casem mi to zacalo byt jedno, protoze kdyz neklubak nemuze neco najit, ma moznost napsat modovi, ktery tema v sekci zalozi, pokud se opravdu neprojednalo nebo pomuze jinak podle dohody vse je podle me o komunikaci a spravnem chovani

nechapu, kdyz ja a dalsi zvladnem od zacatku fungovat podle nejakych moralnich pravidel, aniz by byla sepsana a bylo striktne vyzadovano jejich dodrzovani, proc to nezvladnou jini, me se stalo jen jednou, a to pred nedavnem, ze byl muj topic smazan, ale bylo to jen chybou v komunikaci a nejasnosti v dane veci, jinak nikdy nic

podle me staci nebyt liny a pripadne se nebat dohodnout s modem, i kdyz pro nektere by to mohl byt problem, o tom jen polemizovat, ale zkouska je zkouska
rakeesh píše:jsem do BMW velkej fanda a jsem strasne rad, ze klub existuje, ale kdyz to doted slo zadarmo a ted jste se rozhodli vybirat pomerne vysokej poplatek (v porovnani s jinymi kluby), cekal bych nejaky vylepseni. Motivovat k zaplaceni tim, ze uvidime ze to ma smysl, a ne jen tim, ze nam jinak zablokujete stary veci :P
prispevek se plati uz neco pres 4 roky, nemylim-li se, nebo 5 let, ted nevim, ale nechapu o jakem jinem poplatku, ktery se ted nove vybira, mluvis

jinak neni to poplatek, ze za nej neco dostanu, je to prispevek na chod klubu a jeho spravu :)

a ano, klub by mel motivovat, ale ted zrovna je to trosku komplikovanejsi a nejsou napady, pokud mas napady, regni se a neboj se je predlozit osobne primo rade na Valne Hromade, ver mi, ze i presto, ze se ti prispevek vratit nema, vrati se ti, pokud vyuzijes slevy, tak financne a pokud vyuzijes sve moralky, tak i psychicky :)

EDIT:jeste k tomu, ze je tady vsechno zamceny, ma to byt pokec o bmw, jakoze, "dnes vyslo nove bmw gina" nebo "bmw vyhralo F1" nebo bych rekl, ze i treba polemizacni dotaz "proc motory M54 vseobecne tak zerou olej" atd a ne "nejde mi otevrit kufr,reknete cim to je"
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
MrScully
Klubové ID: 1401

#60 Příspěvek od MrScully »

Byl bych opravdu rád, kdyby mi někdo konečně vysvětlil to hledání. Nejsem idiot, jsem programátor, dělám správce jednoho phpBB fóra a i jsem zaregistrován asi na dvaceti dalších, ale hledání nefunguje jen tady.

Příklad: dám vyhledávat E46 M3 na celém fóru. Bylo nalezeno 6626 výsledků hledání. Na první stránce jich vidím asi 40. Chci přejít na další stránku - nejde to. (Nejde to vlastně celkem logicky, protože odkaz na stránkování je metodou GET a neobsahuje nikde vyhledávací řetězec). Může mi tedy někdo říct, jak se dostanu při hledání na další stránky?
Odpovědět