Bohužel jsem nenašel v ETK nic, co by tomu odpovídalo. Ten materiál má podobnou strukturu, jako ten v samojistných maticích. Nemáte představu, kde se dá taková věc koupit, když to v ETK očividně není? To je nějakej univerzál díl? Nikdy jsem to neviděl
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Kroužky zabraňující přireznutí kola?
Zdravím! Všiml jsem si, že mám na svojí E34 takové zelené plastové kroužky na kotouči v oblasti náboje kola. Když se tam kolo nasadí, tak se přímo nedotýká kovu a proto se tak dá zabránit přireznutí ALU disků. 
Bohužel jsem nenašel v ETK nic, co by tomu odpovídalo. Ten materiál má podobnou strukturu, jako ten v samojistných maticích. Nemáte představu, kde se dá taková věc koupit, když to v ETK očividně není? To je nějakej univerzál díl? Nikdy jsem to neviděl
 Dík.

Tak nevim. Mám origo ALU kola a ty kroužky tam mám stejně.CBFranta píše:Jedná se o středící kroužky. Koupíš je v pneuservise. Pozor -originál ALU mají přesnou středovou díru na náboj kola, kroužky nelze použít. Středící kroužky se dodávají s neorigo ALU disky pro daný typ auta.
Tak to jsem chtěl práv udělat. Očistit a natřít vazelínou. Ale kolega na to kouká a upozornil mě na ty kroužky. Vůbec jsem si jich nevšiml... Takže jsem to na předku ani nedělal...DC píše:proti přireznutí pomůže mnohem lépe očištění dosedacích ploch náboje i kola a impregnace tenkou vrstvou vazelíny
to co tam máš ty sprváně popsal kolega nademnou