Ajo sorry, toho jsem si nevšiml:)Vanour píše:Adresa je tatomas tam uvozovku:
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -5/7044685
Jinak muj nazor JET DO BANKY A PAK HNED PRO AUTI...Ciste muj nazor... je to na tobe
Jak vypadá 528 o kterou se někdo staral?:)ianko píše:1.) je to z ceskeho bazaru
2.) 15K rocne spravim cez mesto do roboty a do tesca ...podla mna blud
3.) nalestena stara sopa
4.) 528 o ktoru sa niekto staral vyzera trochu inac
moj subj nazor, a neni nic horsie ako repas automatu ked Ta to dobehne...
Podle mě taky:) Je pravda, že těm 150 000km taky moc nevěřim a navíc to má v TP už tři majitele, ale když jsem se v tom svezl tak jsem se zamiloval:) Uvidim no, ještě si to promyslim a kdyžtak nechám určitě prohlídnout na rampě.jazet píše:No podle me vypada celkem slusne a jestli si sebou vemes znalyho mechanika,tak by nemel byt problem.
Hlavně ten zvuk. To lahodí uchu, bych dokázal poslouchat celej den:)roiis píše:Podle mě taky:) Je pravda, že těm 150 000km taky moc nevěřim a navíc to má v TP už tři majitele, ale když jsem se v tom svezl tak jsem se zamiloval:) Uvidim no, ještě si to promyslim a kdyžtak nechám určitě prohlídnout na rampě.jazet píše:No podle me vypada celkem slusne a jestli si sebou vemes znalyho mechanika,tak by nemel byt problem.
Tam jsem už koukal před registrací, ale nečetl jsem to když to je o e36:) ale pokud to je podobný tak to přečtu:)Vanour píše:a jukni sem tu to mas docela dobre popsane http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ategories=
Tomu že to má najetých 150 taky nevěřim, ale budiž:) Jinak jsem si vzpoměl... v TP jsou 3 předchozí majitelé a všichni z Prahy, co si o to myslíte?Fipo píše:150k najetých určitě nemá, za to dám ruku do ohně.
Zadní světla originál taky určitě nejsou a podle mě nevkusné.
Kola taky nebudou originál, bude to nějaká replika, ale škaredé nejsou.
A M Paket to taky rozhodně nemá, má jen M-kový přední nárazník a na to že je origo bych si taky nevsadil.
Ale jinak to není tak strašné. Cena je celkem normální a pokud auto dobře jezdí, nechal bych si ho zvednout, podíval se na podvozek a když bude vše ok, tak bych ho bral.....
toť můj pohled
To jo. Ale odpověď prodejce vyzněla tak, že se to po odstavení ze slunce vrátí k normálu (což nevrátí)...Lolita píše:Ty vynechany body opravdu vznikaj sluncem, resp. stridanim tepla zimy se odchlipne teplovodivej pasek, jsem to opravoval samodomo za 2 hodky z necitelnyho displaye mam jen 2 vadny sloupecky.
Ještě jeden detail... ten pásek není teplovodivej...jurasis píše:To jo. Ale odpověď prodejce vyzněla tak, že se to po odstavení ze slunce vrátí k normálu (což nevrátí)...Lolita píše:Ty vynechany body opravdu vznikaj sluncem, resp. stridanim tepla zimy se odchlipne teplovodivej pasek, jsem to opravoval samodomo za 2 hodky z necitelnyho displaye mam jen 2 vadny sloupecky.
Přístrojovka, kde je ukázanej stav km atd. špatně ukazoval, byly tam vynechaný body, na což mi prodejce řekl, že to je z toho jak to stojí na slunci???
Detail jen pro úplnost...