Zdravím, mám zájem o koupi 5er e39. Nemám s BMW žádnou zkušenost, proto bych byl rád za rady, na co si dát před koupí pozor a tak. Momentálně přemýšlím o e39 528i s automatem a s M-paketem. Byl jsem se na něj jen tak letmo podívat a kousek projet. Motor běží hladce a tiše, automat to samý. Údajně má najeto 150 000km (je bez servisky), volant je už trochu odřenej a kůže je akorát u řidiče ve prostřed jak je sešívaná (nevim jak to nazvat:) ) trochu odřená, jinak je ok. Přístrojovka, kde je ukázanej stav km atd. špatně ukazoval, byly tam vynechaný body, na což mi prodejce řekl, že to je z toho jak to stojí na slunci??? Podle fotek z inzerátu, který nejsou v moc dobrý kvalitě to vypadá ok, tak je to možný...

Jinak nefunguje přední okno u řidiče, motorek je slyšet že se spustí ale okno nejede. Jinak na první pohled vše fungovalo akorát na dřevěným obložení na zavírání rádia byla vidět prasklina, což mi je ukradený. Z venku vypadá dobře, kola jsou skoro jako nový, kapota je akorát poníčená od kamínků a zadní světlo je trochu naprasklý. Dneska jsem na tipcars našel inzerát stejnýho auta z jinýho bazaru za stejnou cenu a nad ním je i v bazaru, kde jsem se byl na něj podívat se značkou, že inzerát je nově vloženej. Co si o tom myslíte? Za každou radu budu rád, díky