Jsou tyto nové modely opravdu tak poruchové ?
Nebo mi to jen tak připadá, že potřebuji dělat vatu i na servisu a náhr dílech.
Je to škoda kam to spěje s BMW, přijde mi, že už není tak kvalitni.

Filozof píše:Jak se tak dívám do sekce 5tek stále častěji se tam objevuji z docela velkejma závadama nové 5ky model E60.
Jsou tyto nové modely opravdu tak poruchové ?
Nebo mi to jen tak připadá, že potřebuji dělat vatu i na servisu a náhr dílech.
Je to škoda kam to spěje s BMW, přijde mi, že už není tak kvalitni.
prase007 píše:Jéžiš už zas ... najel jsem za rok 70 tisíc, auto jsem kupoval s 35 tisíc, tzn mám najeto 105000 a absolutně nic se mi nerozbilo, nevrže, neměnilo se nic nad rámec předepsanejch dílů, oleje a filtrů ... Je to prostě tim, co se tu už jednou zmiňuje. Češi si začali kupovat za 300 tisíc maximálně ojetý a kolikrát lajdácky opravený po bouračce E60ky z roku 2003 a 2004, který jsou stočený ze 350 tisíc na tradičních 130 tisíc a teď se diví, že do toho musí sypat. Neni to absolutně v ničem jinym, že by ty auta byly míň kvalitní, než dřív. Další věc je, že auto obsahuje 3x tolik komponent, než auto z roku raz dva, hlavně elektronika, ale i tak je lepší si koupit BMW než nejakou čínskou mrdku, která tu elektroniku obsahuje stejně, ale v čínský kvalitě.
petabmw píše:taky se me zda ze novi bmw nejsou to co driv!nejsou tak robustni a ten design.takovej drzak jako byla e34 nebo e38 uz asi nebude.jejich setreni se nekde projevit musi!treba vyplne dveri e60 to jehruza nekolikrat kritizovana