Jsou tyto nové modely opravdu tak poruchové ?
Nebo mi to jen tak připadá, že potřebuji dělat vatu i na servisu a náhr dílech.
Je to škoda kam to spěje s BMW, přijde mi, že už není tak kvalitni.

Na tom jsi byl kde prosimte? 5ka je stejne poruchova jako kazde jiné auto, akorat jsou ted uz dostupnejsi, takze si kupujou i lidi, co maj mene penez a resi to na foru no. e46 taky neni zadna slava a vzor bezporuchovosti.Filozof píše:Jak se tak dívám do sekce 5tek stále častěji se tam objevuji z docela velkejma závadama nové 5ky model E60.
Jsou tyto nové modely opravdu tak poruchové ?
Nebo mi to jen tak připadá, že potřebuji dělat vatu i na servisu a náhr dílech.
Je to škoda kam to spěje s BMW, přijde mi, že už není tak kvalitni.
Přesně tak,ty auta co se prodávaj u nás tak maj nalítáno v pohodě 300-400tis km a stočenej tachometr,stejné je to v německu když koupš u turka nebo podobného xindla,tady u nás tomu daj nový šlapky pedálů od kellyho za 40kč kus a je to.Pozná se to hlavně na sedadlech a volantu, v německu ty auta jezdí většinou po dálnicích dlouhý štreky takže i po 200tis je interiér jak novej,ale pokud je volant vyleštěnej jak zrcadlo a zborcená bočnice sedáku tak to má přes 300tis,nebo s tím někdo jezdil jen město,taky platí že dost němců se o auto stará jen co je v záruce nebo v leasingu a pak to prodaj a další majitel na to kašle.Když se kouknu na inzeráty tak je nejlepší jak každý auto má servisku a první majitel,ale pak se kouknu dál a najdu dvě totožný auta se serviskama a každý má najeto úplně jiný km,takže na ty servisky taky nevěřte.Nejhorší je že toto dělá i dost českých dealerů bmw-to že dotáhnou pelech z německa a tady ho tučně prodaj pod svým jmenem.E60 je spolehlivá podle toho jak kdo se o ní stará a hlavně jakou měla minulost ,řekl bych že o dost víc než dnešní vrchol techniky "f dehtu" od DAS AUTO-u všech značek koncernu,tam se snad sere úplně všechnoprase007 píše:Jéžiš už zas ... najel jsem za rok 70 tisíc, auto jsem kupoval s 35 tisíc, tzn mám najeto 105000 a absolutně nic se mi nerozbilo, nevrže, neměnilo se nic nad rámec předepsanejch dílů, oleje a filtrů ... Je to prostě tim, co se tu už jednou zmiňuje. Češi si začali kupovat za 300 tisíc maximálně ojetý a kolikrát lajdácky opravený po bouračce E60ky z roku 2003 a 2004, který jsou stočený ze 350 tisíc na tradičních 130 tisíc a teď se diví, že do toho musí sypat. Neni to absolutně v ničem jinym, že by ty auta byly míň kvalitní, než dřív. Další věc je, že auto obsahuje 3x tolik komponent, než auto z roku raz dva, hlavně elektronika, ale i tak je lepší si koupit BMW než nejakou čínskou mrdku, která tu elektroniku obsahuje stejně, ale v čínský kvalitě.
Nevim, ale mi tohle spise jako nostalgie ... kvalita nei nijak zasadne horsi az na par skraloupu se skripajicimi interiery, coz je po faceliftu vyreseno ... vzpomen na e46 a praskajici uchyceni naprav a dalo by se toho vysledovat vice u strasich seriipetabmw píše:taky se me zda ze novi bmw nejsou to co driv!nejsou tak robustni a ten design.takovej drzak jako byla e34 nebo e38 uz asi nebude.jejich setreni se nekde projevit musi!treba vyplne dveri e60 to jehruza nekolikrat kritizovana