Mám tam ale myslím normální. Nikde nemůžu takovou sehnat. Jen v zahraničí. Stačí tam dát normální samojistnou? Nebo kde jí sebrat? Proč vypadá tak divně? Co je na ní jinýho oproti normální samojistný?
Asi si měnil spodní rameno, že? Některý výrobce ti dodá k dílu i spojovací materiál, jiný zase ne. Pokud jsi matku nahradil samojistící matkou třeba se silonem je to v pořádku. Jenom je třeba používat alespoň materiál o pevnosti 8.8 a výše (bývá to vyražené na matici). Matka na obrázku je na konci závitu zúžená na menší průměr, takže funguje jako samosvorná. Asi tak.
CBFranta píše:Asi si měnil spodní rameno, že? Některý výrobce ti dodá k dílu i spojovací materiál, jiný zase ne. Pokud jsi matku nahradil samojistící matkou třeba se silonem je to v pořádku. Jenom je třeba používat alespoň materiál o pevnosti 8.8 a výše (bývá to vyražené na matici). Matka na obrázku je na konci závitu zúžená na menší průměr, takže funguje jako samosvorná. Asi tak.
Jj. Spodní rameno. Nikde jsem to vyražené na matici neviděl Snad ta se silonem bude stačit teda...
Kde ji ale sehnat? V Autecu jim zase nejde ceník (jako vždy). Bůh ví, jestli jí tam vůbec maj. Ale jestli stojí kilo, tak víte, kam si jí můžou strčit...
To by se mělo měnit jako všechno na autě po rozmontování Ostatně jako ty šrouby zezpoda tlumiče, jak tam jsou tři. Ale nido to prej nedělá. Já je taky potřu lepidlem na závity a je to. Ty matice radši vezmu. Snad na to nebudu čekat 14 dní