Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
snížení E39
-
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:Chtěl bych snížit 528i, ale pořád nevím co koupit. Má někdo zkušenost se Supersport podvozkem, snížení -50, nebude to už moc tvrdý? Můžete mi doporučit nějakej podvozek, nebo výrobce do 20 tkč, kterej zachová komfort a pustí auto dolů o cca 30mm.
Prosímtě,ty Supersporty si nekupuj,to je fakt taková levná a blbá alternativa,většinou to každej po chvíli mění,protože to nic nevydrží,takže prvotní levný nákup se ti vlastně časem prodraží,páč stejně budeš měnit.Prostě takovej levnej shit!Ještě si nenapsal,jestli chceš komplet celej podvozek i s tlumiči,nebo jen pružiny,i když pokud chceš snížení o 50mm,tak určo i tlumiče!!??Doporučil bych ti buď HR-ka,nebo Weitec v kombinaci s těma Bilsteinama B8,KW nebo Sachsy,ale tady nevím přesné označení.Pokud ale nemáš po ruce min. 25tis.kč(spíš víc),tak se do toho radši ani nepouštěj,snížení o 50mm to už chce fakt kvalitku!!A taky není od věci pokud nemáš origo MPacket podvozek tam hodit ještě ten silnější stabilizátor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:-50 je extrem, ideálně bych chtěl -30/-20, samozřejmě komplet tlumiče i pružiny, kdybych měl v cajku origo, tak to neřešim, ale mám tlumiče na sračku a než kupovat origo za balík a mít to jak off-road, tak si radši koupim sníženej.
Jó,tak to je ideální řešení.Kup si např. tyto pružiny http://tuning.autodoplnky.cz/kw-suspens ... yp-s303830
a k tomu si kup bilsteiny B4,je to špička!!A jelikož to snížení není moc velké,nemusíš kupovat ty se zkrácenou pístnicí a tím pádem i tvrdé.Obecně platí,že do snížení 40mm můžeš mít tzv. sériové tlumiče a měl by ses vejít v pohodě do 20t.
eric píše:Studna píše:-50 je extrem, ideálně bych chtěl -30/-20, samozřejmě komplet tlumiče i pružiny, kdybych měl v cajku origo, tak to neřešim, ale mám tlumiče na sračku a než kupovat origo za balík a mít to jak off-road, tak si radši koupim sníženej.
Jó,tak to je ideální řešení.Kup si např. tyto pružiny http://tuning.autodoplnky.cz/kw-suspens ... yp-s303830
a k tomu si kup bilsteiny B4,je to špička!!A jelikož to snížení není moc velké,nemusíš kupovat ty se zkrácenou pístnicí a tím pádem i tvrdé.Obecně platí,že do snížení 40mm můžeš mít tzv. sériové tlumiče a měl by ses vejít v pohodě do 20t.
Mimochodem co tam máš ty? CHtěl bych to mít podobně jak ty, aby mezi kolem a blátníkem nebyla tak děsná ďoura. Ty tam máš i 19" kola viď.
-
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:eric píše:Studna píše:-50 je extrem, ideálně bych chtěl -30/-20, samozřejmě komplet tlumiče i pružiny, kdybych měl v cajku origo, tak to neřešim, ale mám tlumiče na sračku a než kupovat origo za balík a mít to jak off-road, tak si radši koupim sníženej.
Mimochodem co tam máš ty? CHtěl bych to mít podobně jak ty, aby mezi kolem a blátníkem nebyla tak děsná ďoura. Ty tam máš i 19" kola viď.
Já tam mám právě Weitecy už 2 roky a nic neklesá,snížení je 50/20 a ano,mám 19-tky.A vepředu mám Bilsteiny B8,časem budu dávat i dozadu,a´t je to kompletní!
-
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:atc525 píše:Na weitec bacha,auto klesa kazdym rokom o dalsich 1-1,5cmSkusenost z mojej e39
Dík, dobrá rada. Právě jsem se rozhodoval mezi KW a Weitecem, takže mám jasno. Koupím KW pružiny a Bilstein tlumiče B4. Kdyby měl někdo lepší nápad či variantu, tak sem s ní.
Ahoj to KW od Šenkýře ????? a kolik vyjde ???