Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ztratil jsem klič na bezpečnostní šroub....mám compact....
Tak pokud je origo, tak jedine v BMW, stoji asi 130kc, jakekoliv nouzove odstraneni v pneuservisu stoji urco vic, takze neni co resit ...problem je, ze se tam musi zajet s autem a vyzkouset, ktery to je, protoze je jich docela dost typu a pak objednat a do dvou dnu ho mas...ale bude asi problem pokud nemas bmw pobliz..weekend píše:mužete mi někdo prosím poradit kde se poptat??? je to takový několikahranný sluníčko.... diky mooooc ....qip 224465155
V jakem BMW servisu to delaj?? Mam uplne stejny problem, ale mam origo BMW šrouby. Volal jsem do A.M.T v Praze a rekli mi, ze musim mit cislo toho orechu, jinak ze to neobjednaj...ze je prej asi 30 druhu... Cela origo sada prej 1500,-Mike83 píše:Tak pokud je origo, tak jedine v BMW, stoji asi 130kc, jakekoliv nouzove odstraneni v pneuservisu stoji urco vic, takze neni co resit ...problem je, ze se tam musi zajet s autem a vyzkouset, ktery to je, protoze je jich docela dost typu a pak objednat a do dvou dnu ho mas...ale bude asi problem pokud nemas bmw pobliz..weekend píše:mužete mi někdo prosím poradit kde se poptat??? je to takový několikahranný sluníčko.... diky mooooc ....qip 224465155
V jakem BMW servisu to delaj?? Mam uplne stejny problem, ale mam origo BMW šrouby. Volal jsem do A.M.T v Praze a rekli mi, ze musim mit cislo toho orechu, jinak ze to neobjednaj...ze je prej asi 30 druhu... Cela origo sada prej 1500,-[/quote]
Delaji to v kazdem origo bmw servisu...prave ze je jich tolik druhu, tak tam musis dojet, oni vezmou ten kufrik s tema sroubama, vyzkousite az najdete, kterej to je a ten ti pak objednaji, pokud ho nemaji skladem.
Delaji to v kazdem origo bmw servisu...prave ze je jich tolik druhu, tak tam musis dojet, oni vezmou ten kufrik s tema sroubama, vyzkousite az najdete, kterej to je a ten ti pak objednaji, pokud ho nemaji skladem.