Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Technické problémy
-
- Kontaktovat uživatele:
Rommel píše:Zdravím mám dotaz ( mám BMW E36 Cupe 1997 ) kdyz otevřu dveře u spolujezdce tak mi padnou o neco dolů a dělá to pak problém při zavírání nedojíží okno, a druhý věc při rozjezdech se mi samovolně rozvicí ASC a nebo se mi rozsvítí úplně a přídá se kontrolka ABS nevíte co se děje ?
U toho ABS může být špatné jen čidlo. Mě se jednu dobu ABS taky rozsvěcovalo a přitom fungovalo normálně. Nevím, jak je to u tebe.
Rommel píše:Zdravím mám dotaz ( mám BMW E36 Cupe 1997 ) kdyz otevřu dveře u spolujezdce tak mi padnou o neco dolů a dělá to pak problém při zavírání nedojíží okno, a druhý věc při rozjezdech se mi samovolně rozvicí ASC a nebo se mi rozsvítí úplně a přídá se kontrolka ABS nevíte co se děje ?
U dveří se podívej na panty dveří ( volné šrouby nebo vůle v čepech), popř. někdo měl dveře dole a špatně je při montáži seřídil, jinde to asi být nemůže. A u ASC je buď čidlo na odchodu do důchodu, nebo je jen špatný kontakt v konektoru na podběhu, rozeber a vystříkej sprejem na kontakty a uvidíš.