Když si na tipcars zadám parametry e36 kabrio min. 2,5l, vyjedou mi mimo jiné dvě dost podobná auta. Mají stejný kontakt, stejnou web page. V nabídce daného bazaru je samo jen jedno.
Nedělám si iluze o standardu českých bazarů. Tohle mě přijde už docela frapantní.
Který teda mám chtít?
ma stejny vyfuk, stejny sterace, stejne blinkry, stejna kola a stejny hardtop, stejny ostrikovace svetel a volat stejne telefonni cislo, ale jsou to dve ruzna auta ze
Tohle je typický pro české bazáristy. Jako mávnuím proutku se přejezdem hranic z tachometru smaže 100tkm a přidá 50tis ceny:) To je takly důvod proč jsem si zajel do Němec pro auto sám. Obesně pokud se ti povede sehnat BMW 10-12 roků staré se 150tkm tak máš zachovalý kousek. To je ještě na hranici uvěřitelnost, zvláště u kabrioletu. Všechno co je níž je blbost. Až na vzácné výjimky. A to že najdeš stejné auto u nás na webu a ještě na mobile.de je to nejmenší. Prostě ho mají jen vyhlídnuté/zamluvené a čekají na zájemce tady v ČR. Rozhodně se ale vyplatí do Německa zajet! Po všech stránkách