Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Naklonované kabrio

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
arkadiel

#1 Příspěvek od arkadiel »

Když si na tipcars zadám parametry e36 kabrio min. 2,5l, vyjedou mi mimo jiné dvě dost podobná auta. Mají stejný kontakt, stejnou web page. V nabídce daného bazaru je samo jen jedno.

Obrázek

Nedělám si iluze o standardu českých bazarů. Tohle mě přijde už docela frapantní.
Který teda mám chtít?
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

zavolej na tipcars nebo do toho bazaru, na BMWklubu ti s vadnou nabidkou bazaru asi nidko neporadi :whaasup: :blink:

vyber si to drazsi, bude kvalitnejsi urco :tongue:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

Co tak vidim tak sedi jen barva a motor :lol: Co by na tom melo byt stejnyho? OMG :lol:
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

je to jedno stejny auto v obou inzeratech, ale budou v tom nejaky certoviny, kasli na nej, stejne ma hnusnej intr, vyber jiny
arkadiel

#5 Příspěvek od arkadiel »

vyber si to drazsi, bude kvalitnejsi urco

dík za radu :)

Tady je ještě jedna kombinace. Asi se zajedu podívat, kolik to má na tacháči :lol:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
kavanda

#6 Příspěvek od kavanda »

:wink:
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

ma stejny vyfuk, stejny sterace, stejne blinkry, stejna kola a stejny hardtop, stejny ostrikovace svetel a volat stejne telefonni cislo, ale jsou to dve ruzna auta ze
3er_Cabrio_E36

#8 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Tohle je typický pro české bazáristy. Jako mávnuím proutku se přejezdem hranic z tachometru smaže 100tkm a přidá 50tis ceny:) To je takly důvod proč jsem si zajel do Němec pro auto sám. Obesně pokud se ti povede sehnat BMW 10-12 roků staré se 150tkm tak máš zachovalý kousek. To je ještě na hranici uvěřitelnost, zvláště u kabrioletu. Všechno co je níž je blbost. Až na vzácné výjimky. A to že najdeš stejné auto u nás na webu a ještě na mobile.de je to nejmenší. Prostě ho mají jen vyhlídnuté/zamluvené a čekají na zájemce tady v ČR. Rozhodně se ale vyplatí do Německa zajet! Po všech stránkách :wink:
Odpovědět