Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

chytrý cyklovač na E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
fixCZer

#1 Příspěvek od fixCZer »

Teprve dnes jsem si všimnul, že když dám cyklovač stěračů do druhé polohy (od spodu), tak stěrače lítaj, když zastavím tak se zpomalí. Tahle vychytávka mě dost potěšila, víte o tom?

p.s. doufám že to tu nezasírám pí**vinama, sorry
petabmw

#2 Příspěvek od petabmw »

stara znama vec :twisted: dneska to ma kdejaky auto.
fixCZer

#3 Příspěvek od fixCZer »

no to mě právě zarazilo, dneska, ale před skoro 20lety
petabmw

#4 Příspěvek od petabmw »

jojo ja to mel i na e 34 a mozna to meli i driv?
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

a vis taky, ze kdyz na kufru otocis klic doprava a vytahnes, ze zustane zamceny nafurt? :-D

a taky, ze kdyz vypnes auto a pretahnes blinkrovou packu pres odpor normalniho blinkru az dolu, tak sviti leva strana auta a nahoru-prava strana auta?

a jeste kdyz po prvnim dennim startu jedes asi 15 minut, ze ze stredovyho panelu zacne foukat studenejsi vzduch nez z ostatnich fukaru pro udrzeni bdelosti ridice? (u auta bez klimy je to vyznaceny jako modra zona na kolecku)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
castro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

a že když máš klíčky v zapalování a při utírání okna zamáčkneš čudlík na dveřích a zavřeš dveře a máš uvnitř mobila tak jseš v prdeli?

EDIT: ještě bych to doplnil, když na těch klíčích od vozu máš i ty od domu v kterém je ta garáž a svetr s budnou máš na zadních sedačkách a venku -5 :wink:
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

ty voe :-D ale tim si mi pripomnel jeste jednu vec

Fixczer: jeste kdyz podrzis zamykaci polohu v zamku dveri (nebo na dalkovem zamykaci tlacitko), tak se ti zavrou otevrena okna i se sibrem :) (pokud mas elektricka okna, samozrejme na klicku okinek to kouzelne pusobit nebude :-D)
fixCZer

#8 Příspěvek od fixCZer »

tady se člověk dozví spoustu zajímavejch věcí :lol: ještě že sem se registroval, co bych jinak dělal :roll:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od BMWPower »

U e34 jsem měl, že když auto bylo zamčené a člověk zmáčknul kliku tak se rozsvítily inter. světla... :wink: U e36 to je myslím taky, ne?
Danny Moderátor
Moderátor

#10 Příspěvek od Danny Moderátor »

BMWPower píše:U e34 jsem měl, že když auto bylo zamčené a člověk zmáčknul kliku tak se rozsvítily inter. světla... :wink: U e36 to je myslím taky, ne?

ano je to tak
u tohodle topicu jsem trochu zavzpomínal jak jsem tyto "fíčury" postupně objevoval a vždycky jsem z toho byl hotovej jaký mám parádní auto :P :P :P :P
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od BMWPower »

Danny píše:
BMWPower píše:U e34 jsem měl, že když auto bylo zamčené a člověk zmáčknul kliku tak se rozsvítily inter. světla... :wink: U e36 to je myslím taky, ne?

ano je to tak
u tohodle topicu jsem trochu zavzpomínal jak jsem tyto "fíčury" postupně objevoval a vždycky jsem z toho byl hotovej jaký mám parádní auto :P :P :P :P

JJ. :D Holt to Germáni oproti stodvácám měli našlápnutý... :lol: :lol: :lol:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od xSAFA »

Jo našláplý.... :roll: Prachsprostě obyčejnej volitejnej cyklovač stěračů, kterej měl kdejakej šrot ale chybí :? Nechápu jestli to byla příplatková výbava nebo to dávali až od určitého roku ale tudle "vychytávku" bych ocenil daleko víc než ty blbosti co sem píšete :evil:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ROBi »

Náhodou je to zajímavý - polovinu věcí jsem nevěděl :D
pazda
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pazda »

xSAFA píše:Jo našláplý.... :roll: Prachsprostě obyčejnej volitejnej cyklovač stěračů, kterej měl kdejakej šrot ale chybí :? Nechápu jestli to byla příplatková výbava nebo to dávali až od určitého roku ale tudle "vychytávku" bych ocenil daleko víc než ty blbosti co sem píšete :evil:
presne.. 1. poloha je pomala a 2. moc rychla.. chtelo by to neco mezi
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od xSAFA »

No já nechápu proč nebyl v základní výbavě klasickej cyklovač kde délka cyklu závisí na době za jakou vrátíš páčku zpět do polohy cyklovače... zrovna takovej cyklovač co měl muj stařičkej Golf v social výbavě... A tady mám auto v té době několikanásobně dražší a takovou řekl bych samozřejmost tam v základní palbě nedají :roll:
jarda

#16 Příspěvek od jarda »

myslím že verze jednotky která umí ovláídat i ostřikovače má volitelný cyklovač, určitě by ji šlo vyměnit i do auta bez ostřikovačů, už jsem o tom uvažoval.

Killca píše:a taky, ze kdyz vypnes auto a pretahnes blinkrovou packu pres odpor normalniho blinkru az dolu, tak sviti leva strana auta a nahoru-prava strana auta?

tohle má jen USA verze
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda

#17 Příspěvek od jarda »

tady nás s tímhle topicem předběhli amíci ;)
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1022964
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Killca

#18 Příspěvek od Killca »

jarda píše:
Killca píše:a taky, ze kdyz vypnes auto a pretahnes blinkrovou packu pres odpor normalniho blinkru az dolu, tak sviti leva strana auta a nahoru-prava strana auta?
tohle má jen USA verze

prave naopak, ja tohle nemel a maj to vsechny evropske verze :)
jarda

#19 Příspěvek od jarda »

Já o tom četl zatím vždy jen na amerických fórech a já to nemám, tak z toho jsem usoudil že to bude USA věc... moment, zjistím :)
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Spajky »

jarda píše:Já o tom četl zatím vždy jen na amerických fórech a já to nemám, tak z toho jsem usoudil že to bude USA věc... moment, zjistím :)

já to mám taky a nemám amíka, maj to všechny evropský, nebo aspoň ty novější 36tky
Odpovědět