Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chytrý cyklovač na E36
a vis taky, ze kdyz na kufru otocis klic doprava a vytahnes, ze zustane zamceny nafurt?
a taky, ze kdyz vypnes auto a pretahnes blinkrovou packu pres odpor normalniho blinkru az dolu, tak sviti leva strana auta a nahoru-prava strana auta?
a jeste kdyz po prvnim dennim startu jedes asi 15 minut, ze ze stredovyho panelu zacne foukat studenejsi vzduch nez z ostatnich fukaru pro udrzeni bdelosti ridice? (u auta bez klimy je to vyznaceny jako modra zona na kolecku)

a taky, ze kdyz vypnes auto a pretahnes blinkrovou packu pres odpor normalniho blinkru az dolu, tak sviti leva strana auta a nahoru-prava strana auta?
a jeste kdyz po prvnim dennim startu jedes asi 15 minut, ze ze stredovyho panelu zacne foukat studenejsi vzduch nez z ostatnich fukaru pro udrzeni bdelosti ridice? (u auta bez klimy je to vyznaceny jako modra zona na kolecku)
vlevo je matal
a vpravo Killca 

ty voe
ale tim si mi pripomnel jeste jednu vec
Fixczer: jeste kdyz podrzis zamykaci polohu v zamku dveri (nebo na dalkovem zamykaci tlacitko), tak se ti zavrou otevrena okna i se sibrem
(pokud mas elektricka okna, samozrejme na klicku okinek to kouzelne pusobit nebude
)

Fixczer: jeste kdyz podrzis zamykaci polohu v zamku dveri (nebo na dalkovem zamykaci tlacitko), tak se ti zavrou otevrena okna i se sibrem

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
Danny píše:BMWPower píše:U e34 jsem měl, že když auto bylo zamčené a člověk zmáčknul kliku tak se rozsvítily inter. světla...U e36 to je myslím taky, ne?
ano je to tak
u tohodle topicu jsem trochu zavzpomínal jak jsem tyto "fíčury" postupně objevoval a vždycky jsem z toho byl hotovej jaký mám parádní auto![]()
![]()
![]()
JJ.

-
- Kontaktovat uživatele:
presne.. 1. poloha je pomala a 2. moc rychla.. chtelo by to neco mezixSAFA píše:Jo našláplý....Prachsprostě obyčejnej volitejnej cyklovač stěračů, kterej měl kdejakej šrot ale chybí
Nechápu jestli to byla příplatková výbava nebo to dávali až od určitého roku ale tudle "vychytávku" bych ocenil daleko víc než ty blbosti co sem píšete
-
- Kontaktovat uživatele:
No já nechápu proč nebyl v základní výbavě klasickej cyklovač kde délka cyklu závisí na době za jakou vrátíš páčku zpět do polohy cyklovače... zrovna takovej cyklovač co měl muj stařičkej Golf v social výbavě... A tady mám auto v té době několikanásobně dražší a takovou řekl bych samozřejmost tam v základní palbě nedají 

myslím že verze jednotky která umí ovláídat i ostřikovače má volitelný cyklovač, určitě by ji šlo vyměnit i do auta bez ostřikovačů, už jsem o tom uvažoval.
tohle má jen USA verze
Killca píše:a taky, ze kdyz vypnes auto a pretahnes blinkrovou packu pres odpor normalniho blinkru az dolu, tak sviti leva strana auta a nahoru-prava strana auta?
tohle má jen USA verze
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Já o tom četl zatím vždy jen na amerických fórech a já to nemám, tak z toho jsem usoudil že to bude USA věc... moment, zjistím 

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot