Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 Cabrio - Drnčí tapec

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
radikus

#1 Příspěvek od radikus »

Ahojte, při jízdě na trochu hrbolatější vozovce mi drnčí tapecy u spolujezdce. A to oba - zadní i přední. Mám takové ty pevné umělohmotné tapce, ani čalouněné ani kožené. Praská to, zřejmě všude tam, kde se to dotýká železné kostry. Je to fakt nepříjemný zvuk. Chci se zeptat, jestli je to tím, že jsou už dost jeté nebo kroucením podvozku cabria nebo nedovíráním dveří apod. Dá se to opravit třeba jen sundáním a nějakým vyčištěním nebo je třeba koupit nové nebo je problém někde jinde? Díky za odpovědi.
CZAirwolf

#2 Příspěvek od CZAirwolf »

Mas tam tesneni mezi tapecem a dvermi ? Mas vsechny prichytky ok ? Mas ty mezikusy mezi prichytkami a tapacem prilepene pevne ? Jeste bych chtel videt rozdil mezi "umelohmotnym" a "kozenym" tapecem.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

CZAirwolf píše:Mas tam tesneni mezi tapecem a dvermi ? Mas vsechny prichytky ok ? Mas ty mezikusy mezi prichytkami a tapacem prilepene pevne ? Jeste bych chtel videt rozdil mezi "umelohmotnym" a "kozenym" tapecem.
Jde o výplně kolem kliky dveří, ty byly opravdu plastové nebo kožené. Plastové byly dost často u faceliftu po 9/96.
radikus

#4 Příspěvek od radikus »

Udělám nějakou fotku a hodím ji sem. Hm, že by tam fakt chybělo nějaké těsnění? No přední dveře jsem "spravoval". Koupil jsem pár hřibů, protože asi dva byly zlomené, tak jsem jenom docvakl jeden roh. Ale při tom jsem si nevšiml, že by tam nějaké těsnění bylo. Prostě dveře a k tomu rovnou přicvaknutý tapec. Se zadním jsem nedělal nic a když na něho jenom přitlačím, tak vrže. Zkusím ještě pobrouzdat na netu. Díky za všechny komentáře.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

radikus

#6 Příspěvek od radikus »

Tyjo, ty videa na youtube jsou super. Diiky :) Asi se do toho budu muset v lete pustit.
Odpovědět