Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
3l V8 v e38 - vaše názory
-
- Klubové ID: 1407
Měl jsem čest řídit V8 M60 v e32, ale čtyřlitr a je to paráda... Ten zvuk je boží, výkon parádní, když tomu člověk dá podlahu tak to upaluje hodně svižně na to že sedma neni zrovna lehký auto. Co mi říkal majitel tak spotřeba 12 - 15l dle stylu jízdy, ale když mu šlápeš na krk veme si asi víc... Myslím že třílitr bude na tom se spotřenou dost podobně, ne-li stejně, ale bude línější, hold rozdíl 50kw se musí projevit...
Pokud zní otázka spotřeba vs. výkon, tak 3l si myslím za tu spotřebu nejstojí, 4l ano
A jestli je 3l dostatečný? jak pro koho, záleží na co jsi zvyklej, na normální by měl stačit... 
Pokud zní otázka spotřeba vs. výkon, tak 3l si myslím za tu spotřebu nejstojí, 4l ano

-
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Já sice nikdy tenhle motor neměl, ale před koupí bych si položil otázku :
Proč nemít radši 4,0i ?
Radši bych si koupil 740i M62 Proč nemít za stejný peníze, stejnou spotřebu, pojistku .. atd, o dost více kw ???
Tak asi tak. Já si myslím, že motor 2,8i nebo 3,0i ... je taková nevděčná motorizace do 7er. Každý radši sáhne po 4,0i či 4,4i ...
Prostě když do pekla, tak na pořádnym koni
Proč nemít radši 4,0i ?

Radši bych si koupil 740i M62 Proč nemít za stejný peníze, stejnou spotřebu, pojistku .. atd, o dost více kw ???

Tak asi tak. Já si myslím, že motor 2,8i nebo 3,0i ... je taková nevděčná motorizace do 7er. Každý radši sáhne po 4,0i či 4,4i ...

Prostě když do pekla, tak na pořádnym koni

Neni pro me ta sedma, ale zajemce uz jsem presvedcil, aby si vyhradil 150-180k ...za coz si myslim uz neco sehnat pujde. Puvodne jsem uvazoval prave o 730i od Wutce ... ale kdyz ten V8 mel kroutak a vykon celkem podobny me byvale e46 M52 2.8l:)...a to moc nejelo...respektive tak akorat...nedovedu si predstavit to same v blede modrem v mnohem tezsi 7er.petabmw píše:kdyz sou penize tak de vsechno!hlavne nekupovat vylitanou mrchu.klidne at ma vic najeto,coz maji stejne vsechny e38 ale hlavne aby byla servisovana!!pokud se o auto pecovalo tak se najetych km nemusis bat.
Presne tak chce slusny motor a spotreba je az druhorada ... lepsi starsi brambor s V8 nez nova oktavkapetabmw píše:ale prece jenom myslim ze pokud ma na to aby uzivil 730 za prumernych cca 10-12 tak muze uzivit aj 740 za prumernych 11-13!anebo koktavka tdi za 5L to jisti

Bacha na M62B44TU - ked sa posere, tazko sa zhana a je drahy jak svin.Yngwie píše:Neni pro me ta sedma, ale zajemce uz jsem presvedcil, aby si vyhradil 150-180k ...za coz si myslim uz neco sehnat pujde. Puvodne jsem uvazoval prave o 730i od Wutce ... ale kdyz ten V8 mel kroutak a vykon celkem podobny me byvale e46 M52 2.8l:)...a to moc nejelo...respektive tak akorat...nedovedu si predstavit to same v blede modrem v mnohem tezsi 7er.petabmw píše:kdyz sou penize tak de vsechno!hlavne nekupovat vylitanou mrchu.klidne at ma vic najeto,coz maji stejne vsechny e38 ale hlavne aby byla servisovana!!pokud se o auto pecovalo tak se najetych km nemusis bat.
7er. True definition of luxury. Yours.
100RM píše:Yngwie píše:Neni pro me ta sedma, ale zajemce uz jsem presvedcil, aby si vyhradil 150-180k ...za coz si myslim uz neco sehnat pujde. Puvodne jsem uvazoval prave o 730i od Wutce ... ale kdyz ten V8 mel kroutak a vykon celkem podobny me byvale e46 M52 2.8l:)...a to moc nejelo...respektive tak akorat...nedovedu si predstavit to same v blede modrem v mnohem tezsi 7er.petabmw píše:kdyz sou penize tak de vsechno!hlavne nekupovat vylitanou mrchu.klidne at ma vic najeto,coz maji stejne vsechny e38 ale hlavne aby byla servisovana!!pokud se o auto pecovalo tak se najetych km nemusis bat.
To je ten posledni M62 ta druha verze?
Bacha na M62B44TU - ked sa posere, tazko sa zhana a je drahy jak svin.