jiste ze tam ta zarovicka je. Ale vetsine lidi co znam nesviti. zrovna jsem ji minulej tejden kupoval za asi 30kc v bmw a paradicka......asi casteji odchazi. Jinak neni duvot aby bmw postavilo auto a zapomnelo tam dat zarovky
jo tak to souhlas, já ji taky musel vyměnit za funkční.. špatně jsem to pochopil...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
boby06 píše:jiste ze tam ta zarovicka je. Ale vetsine lidi co znam nesviti. zrovna jsem ji minulej tejden kupoval za asi 30kc v bmw a paradicka......asi casteji odchazi. Jinak neni duvot aby bmw postavilo auto a zapomnelo tam dat zarovky
nemate nekdo v e36 nafukovaní bederniho vaku nebo jak se to jmenuje,tam je tlacitko a to mi nesviti ale nez zacnu rozebirat sedacku tak bych chtel vedet jesi tam zarovicka je?
Taky jsem nedávno řešil jak víc rozsvítit palubku. Vyměnil jsem veškerý žárovky za ty silnější 2W tuším. Ale moc to nepomohlo. Panel klimy (manual) svítil dost bídně budíky taky a všechno osvětlení taky nic moc. Tak jsem se hecnul rozebral si panel klimy. A všechny současný plastový světlovody jsem odmastil lihem v klime v tlačítkách v budíkách a zlepšení o 150%