Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CHCI kabrio, jaké, abych si užil jízdu a pohodu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Whisky píše:mari píše:Kdyby se ti líbil muj, můžem se na jaře domluvit![]()
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=cabrio
bych rad neco silnejsiho...325, bo 328...ale diky
To mě by se i líbilo

-
- Kontaktovat uživatele:
Danny píše:K té kůži mě napadlo jaký to asi je když je takový typický letní den, slunce paří na kožené sedačky a člověk příjde k autu v kraťasech sedne si na rozpálenou sedačku ......aůůůůůůůůůů![]()
![]()
![]()
V mojí světlí kuži v pohodě,ne že by to bylo chladný,ale dá se na to sednout....ale volant musíš držet v rukavicích....ale jak už se jede,tak je to v klídku.
-
- Kontaktovat uživatele:
řešil jsem loni z jara to samý, jaký kabro a tak, nakonec sem po mnoha doporučeních a radách koupil e36 320i v M-paketu a to z důvodu, že těch 150 koní je na auto se kterym se chceš kochat krajinou až dost a na balení paštik ten M-paket taky funguje
(taky sem chtěl 328, ale když se naskytlo za rozumný prachy tohle:
http://tmc.rajce.idnes.cz/bavec/ , kabro fakt neni na závodění)
hlavně pozor na střechu, protože to je drahá sranda a ať to neni po bouračce, jediný co to auto drží pohromadě je podvozek, takže to poznáš hned po otevření dveří. A ať to má windshot, bez něj tě to ani nezačne bavit, jak budeš ofouklej, pak se blbě shání.

hlavně pozor na střechu, protože to je drahá sranda a ať to neni po bouračce, jediný co to auto drží pohromadě je podvozek, takže to poznáš hned po otevření dveří. A ať to má windshot, bez něj tě to ani nezačne bavit, jak budeš ofouklej, pak se blbě shání.
-
- Kontaktovat uživatele:
TMC píše:řešil jsem loni z jara to samý, jaký kabro a tak, nakonec sem po mnoha doporučeních a radách koupil e36 320i v M-paketu a to z důvodu, že těch 150 koní je na auto se kterym se chceš kochat krajinou až dost a na balení paštik ten M-paket taky funguje(taky sem chtěl 328, ale když se naskytlo za rozumný prachy tohle:
To je přesný!! Sice M-/aket nemám,ale i tak...
A ten windshot je nutnost..... dokupoval jsem si ho později z eBaye
To TMC: Parádní cabrouš!! Jen by mě zajímalo co máš za barvu?? To je Estorialblau nebo snad Santorinblau?
-
Qido píše:TMC píše:řešil jsem loni z jara to samý, jaký kabro a tak, nakonec sem po mnoha doporučeních a radách koupil e36 320i v M-paketu a to z důvodu, že těch 150 koní je na auto se kterym se chceš kochat krajinou až dost a na balení paštik ten M-paket taky funguje(taky sem chtěl 328, ale když se naskytlo za rozumný prachy tohle:
To je přesný!! Sice M-/aket nemám,ale i tak...
A ten windshot je nutnost..... dokupoval jsem si ho později z eBaye
Jo windshot je základ. Ješte jednou dekuju za sehnáníBez něj je to poloviční zábava.
To TMC: Parádní cabrouš!! Jen by mě zajímalo co máš za barvu?? To je Estorialblau nebo snad Santorinblau?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevim zda 30 či 36?,,ono ani kolikrát nejde o to které si vybrat to už je na určitém člověku co se mu líbí hlavně tam je ta pohoda klídek,tak přeji dobrou volbu
http://bawson.rajce.idnes.cz/Muj_mazel/

-
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe můžu doporučit Z3. Mám 2.8 a jako víkendovka úžasný, myslim že s tim je mnohem víc zábavy než s klasickym kabrem. Z3je prostě hravější auto než E36. Oproti E36 je rozdíl v ceně...a vkusu samozřejmě.
Jinak jak už zde bylo řečeno bez kůže kabrio nebrat a se světlou kůží také ne. Nezaprášené to v létě vydrží tak 20 minut. Windshott by měl být samozřejmostí. V 60kmh bez něj je to jako v 160 s nim....
Jinak jak už zde bylo řečeno bez kůže kabrio nebrat a se světlou kůží také ne. Nezaprášené to v létě vydrží tak 20 minut. Windshott by měl být samozřejmostí. V 60kmh bez něj je to jako v 160 s nim....
Ahoj, ja jsem koupil kabrio jeste loni v listopadu a stihl jsem to zaregistrovat jeste pred novy rokem bez poplatku
. Mam E36 320i s Hard Topem pres mobile.de. Doporucuju si rozmyslet jestli chces vetsi (E36 apod.) nebo mensi (Zko). Ja chtel urco E36 protoze se mi jednak hodne libi takoveto ctyrmistne typy a jednak si nedovedu predstavit, kam bych nabalil veci, kdyz pojedeme ve dvou nekam dale na dovcu. Na zadni sedadla pod windshot se toho taky dost vejde
. Dale bys mel vedet, jestli chces spise sportak nebo se kochat pomalejsi jizdou. Uvazoval jsem o 328i, ale pak me odradilo povinne ruceni, 320i mi uplne staci. Urcite je dulezity stav strechy+zadni okno. A to jestli to ma Mpaket nebo ne bylo to posledni co me zajimalo. Libi se mi svetly interier, takze tohle byla jedna z priorit. I bez zkusenosti me napadlo, ze cerna kuze na primem slunci neni pro urcite casti tela to prave
Dale manualni prevodovka, klima a palubni pocitac. Hledal jsem cca 2 mesice. Preju ti at najdes to prave.

-
- Kontaktovat uživatele:
Bawson píše:No nevim zda 30 či 36?,,ono ani kolikrát nejde o to které si vybrat to už je na určitém člověku co se mu líbí hlavně tam je ta pohoda klídek,tak přeji dobrou volbuhttp://bawson.rajce.idnes.cz/Muj_mazel/
Máš to krásný, e36 s M packetem je špica a ten interier taky krásnej, krémovej se mi nikde nelíbil, ale na tvý auto se přímo hodí. Mít garáž hned u baráku tak jdu taky do cabria
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim proč si většina lidí myslí že když se člověk posadí do kabria tak se z něj rázem stane hypík kterýho zajímá jen kochání krajinou
to že je příroda okolo tebe na dosah ruky je parádní ale určitě se s tim autem budeš chtít taky pěkně svézt a tak bych si rozmyslel jestli 150koní je pro nejtěžší variantu E36ky dostatečných. Občas se s tim předjíždět musí stejně jako s každym autem řekl bych že s kabriem i častěji až pojedeš za něčim co strašně smrdí, tam se tomu zavřením ventilace neubráníš.

to že je příroda okolo tebe na dosah ruky je parádní ale určitě se s tim autem budeš chtít taky pěkně svézt a tak bych si rozmyslel jestli 150koní je pro nejtěžší variantu E36ky dostatečných. Občas se s tim předjíždět musí stejně jako s každym autem řekl bych že s kabriem i častěji až pojedeš za něčim co strašně smrdí, tam se tomu zavřením ventilace neubráníš.