O tolik zase ne podívej se zde do prodeje ND a tam se věci na M-paket dají sehnat ale jde o to, kolik do toho chceš vrazit. Já bych si to koupil spíš už s hotovým M-paketem v originále
Já bych doporučil kožené sedačky. Přece jen je interiér více nechráněný a kůže to líp snese. Navíc tě nepřekvapí náhlý deštík nebo kropící vůz ve městě A vyhnul bych se überrollschutz systému, to jsou vystřelovací oblouky za opěrkami vzadu. Cabrio má nízko těžiště, mnohdy i M-podovzek a těžko ho kdy převrátíš. Ona ta sviňa systém reaguje i když rychleji projedeš zatáčku a nadskočíš na vyjetých kolejích nebo jiné nerovnosti a pak máš po slídě.
vše se dá doladit postupně , ale koupit cabrio bez kůže je podle mě chyba z důvodu údržby.... prach co lítá na sedačky pěkně utřeš ale z látky to nejde bez pořádného tepování .... viz auto v tvém odkaze a špinavý interiér
vše ostatní o preferencích řidiče
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
3er_Cabrio_E36 píše:Já bych doporučil kožené sedačky. Přece jen je interiér více nechráněný a kůže to líp snese. Navíc tě nepřekvapí náhlý deštík nebo kropící vůz ve městě A vyhnul bych se überrollschutz systému, to jsou vystřelovací oblouky za opěrkami vzadu. Cabrio má nízko těžiště, mnohdy i M-podovzek a těžko ho kdy převrátíš. Ona ta sviňa systém reaguje i když rychleji projedeš zatáčku a nadskočíš na vyjetých kolejích nebo jiné nerovnosti a pak máš po slídě.
No a taky bych doporučoval světlej interiér..... nedovedu si představit si v létě sednout do rožhavený černý kuže.Jinak taky kouknout na střechu,jestli neplesnivý,není prošoupaná atd.
3er_Cabrio_E36 píše:Já bych doporučil kožené sedačky. Přece jen je interiér více nechráněný a kůže to líp snese. Navíc tě nepřekvapí náhlý deštík nebo kropící vůz ve městě A vyhnul bych se überrollschutz systému, to jsou vystřelovací oblouky za opěrkami vzadu. Cabrio má nízko těžiště, mnohdy i M-podovzek a těžko ho kdy převrátíš. Ona ta sviňa systém reaguje i když rychleji projedeš zatáčku a nadskočíš na vyjetých kolejích nebo jiné nerovnosti a pak máš po slídě.
nop tak to je blby teda a to se neda vypnout?
Zatím jsem se o tom nikde nedočetl ani neslyšel Holt musím opatrně
e36 s 328 v kabru, mpakete a peknom stave je dobra volba - napr Leni kabro je krasa
ale trica je proste trica a staci mi do toho auta sadnut a mam usmev od ucha k uchu alebo len tak zastanem niekde cestou a cumim na to a nechapem ako mohli nieco tak idealne vyrobit
K té kůži mě napadlo jaký to asi je když je takový typický letní den, slunce paří na kožené sedačky a člověk příjde k autu v kraťasech sedne si na rozpálenou sedačku ......aůůůůůůůůůů
Danny píše:K té kůži mě napadlo jaký to asi je když je takový typický letní den, slunce paří na kožené sedačky a člověk příjde k autu v kraťasech sedne si na rozpálenou sedačku ......aůůůůůůůůůů
jinak to chci k e46, chtel sem motorku, ale z obav o zivot adsi 4kola...sem se vymlel na MZ 250 a i na skutru, takze dve kola nejdou pro me asi souzeny )