Zdravím! Tak jsem se chtěl mrknout, co to vlastně má moje E34 v klíčku za baterky, že bych je vyměnil. Rozdělám klíček a málem jsem se poblil. Fakt neuvěřitelnej humus. Za těch 14 let tam toho bylo. Fuj. Vyčistil jsem to vatovýma tyčinkama, který jsem namáčel v lihu (šlo to poměrně dobře). Špatně dostupná místa jsem čistil špendlíkem. Nakonec jsem to tak nějak opláchl pod vodou (elektroniku jsem vyndal).
Doporučuju udělat všem! Je až neuvěřitelný, co jsem to nosil v kapse.
Celej klíček trošku vybledl po styku s vodou. Proto jsem vzal silikonovej olej ve spreji a pomocí vatovýho tampónu jsem celej klíček potřel. Je to výborná věc na plasty a gumu. Co se nevsákne po nějaký delší době lze utřít třeba ubrouskem.
Schválně se mrněte, co to v něm vlastně máte za nový bakteriální druhy
Můžete hodit foto. Já bohužel foťák neměl Ale ještě mám druhej klíček
Serifus píše:Zdravím! Tak jsem se chtěl mrknout, co to vlastně má moje E34 v klíčku za baterky, že bych je vyměnil. Rozdělám klíček a málem jsem se poblil. Fakt neuvěřitelnej humus. Za těch 14 let tam toho bylo. Fuj. Vyčistil jsem to vatovýma tyčinkama, který jsem namáčel v lihu (šlo to poměrně dobře). Špatně dostupná místa jsem čistil špendlíkem. Nakonec jsem to tak nějak opláchl pod vodou (elektroniku jsem vyndal).
Doporučuju udělat všem! Je až neuvěřitelný, co jsem to nosil v kapse.
Celej klíček trošku vybledl po styku s vodou. Proto jsem vzal silikonovej olej ve spreji a pomocí vatovýho tampónu jsem celej klíček potřel. Je to výborná věc na plasty a gumu. Co se nevsákne po nějaký delší době lze utřít třeba ubrouskem.
Schválně se mrněte, co to v něm vlastně máte za nový bakteriální druhy
Můžete hodit foto. Já bohužel foťák neměl Ale ještě mám druhej klíček
tak víš co ber to z té lepší stránky aspoň máš konečně ten klíček čistej a můžeš bejt spokojenej!!! Btw: ten druhej klíček bych radši v tvým dobru ani neriskoval
pazda píše:no vetsi bordel spis najdu po roce v klavesnici od PC foto sem radsi davat nebudu
Tak to můžu jen potvrdit .Já mám klávesku v tom šuplíku ve stole a když jsem ji dnes bral ke kámošovi,tak jsem nevěřil vlastním očím .Jinak ten bordel znám z mobilu a co mám v klíčku ?? .... To radši ani nechci vědět
pazda píše:no vetsi bordel spis najdu po roce v klavesnici od PC foto sem radsi davat nebudu
Tak to můžu jen potvrdit .Já mám klávesku v tom šuplíku ve stole a když jsem ji dnes bral ke kámošovi,tak jsem nevěřil vlastním očím .Jinak ten bordel znám z mobilu a co mám v klíčku ?? .... To radši ani nechci vědět
taky ji mam v supliku.. myslim ze v dobe hladu bych z ni dokazal zit aspon tyden
Ale slabší povahy neotevírat....Po třech letech soužití s kompem
Měl sem novýho Samsunga za 500..vydržela mi 2 roky, tak sem došel do sklepa pro klávesnici od 386tky z roku 91 mejd in dojčland a co ta vydrží za kusy, paráda Teď čistim každej půl rok, od tý doby co se mi v jedný on-line gamese seknul shift o kus čehosi a já kvůli tomu projel to beru vážně
Měl sem novýho Samsunga za 500..vydržela mi 2 roky, tak sem došel do sklepa pro klávesnici od 386tky z roku 91 mejd in dojčland a co ta vydrží za kusy, paráda Teď čistim každej půl rok, od tý doby co se mi v jedný on-line gamese seknul shift o kus čehosi a já kvůli tomu projel to beru vážně
tak to ja jsem to mel daleko horsi.. ale uz se mi to tam zacina taky mnozit tak jak budu cistit tak to vyfotim me se seknul shift o kousek orechu
tak to ja jsem to mel daleko horsi.. ale uz se mi to tam zacina taky mnozit tak jak budu cistit tak to vyfotim me se seknul shift o kousek orechu
Tak s klávesnicí jsme na tom asi všichni stejně ale s klíči to u mě naštěstí nehrozí...