Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Humus v klíčku.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Tak jsem se chtěl mrknout, co to vlastně má moje E34 v klíčku za baterky, že bych je vyměnil. Rozdělám klíček a málem jsem se poblil. Fakt neuvěřitelnej humus. Za těch 14 let tam toho bylo. Fuj. Vyčistil jsem to vatovýma tyčinkama, který jsem namáčel v lihu (šlo to poměrně dobře). Špatně dostupná místa jsem čistil špendlíkem. Nakonec jsem to tak nějak opláchl pod vodou (elektroniku jsem vyndal).

Doporučuju udělat všem! Je až neuvěřitelný, co jsem to nosil v kapse.

Celej klíček trošku vybledl po styku s vodou. Proto jsem vzal silikonovej olej ve spreji a pomocí vatovýho tampónu jsem celej klíček potřel. Je to výborná věc na plasty a gumu. Co se nevsákne po nějaký delší době lze utřít třeba ubrouskem.

Schválně se mrněte, co to v něm vlastně máte za nový bakteriální druhy :D

Můžete hodit foto. Já bohužel foťák neměl :cry: Ale ještě mám druhej klíček 8)
///Mates
Klubové ID: 1845
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ///Mates »

Serifus píše:Zdravím! Tak jsem se chtěl mrknout, co to vlastně má moje E34 v klíčku za baterky, že bych je vyměnil. Rozdělám klíček a málem jsem se poblil. Fakt neuvěřitelnej humus. Za těch 14 let tam toho bylo. Fuj. Vyčistil jsem to vatovýma tyčinkama, který jsem namáčel v lihu (šlo to poměrně dobře). Špatně dostupná místa jsem čistil špendlíkem. Nakonec jsem to tak nějak opláchl pod vodou (elektroniku jsem vyndal).

Doporučuju udělat všem! Je až neuvěřitelný, co jsem to nosil v kapse.

Celej klíček trošku vybledl po styku s vodou. Proto jsem vzal silikonovej olej ve spreji a pomocí vatovýho tampónu jsem celej klíček potřel. Je to výborná věc na plasty a gumu. Co se nevsákne po nějaký delší době lze utřít třeba ubrouskem.

Schválně se mrněte, co to v něm vlastně máte za nový bakteriální druhy :D

Můžete hodit foto. Já bohužel foťák neměl :cry: Ale ještě mám druhej klíček 8)

:D tak víš co ber to z té lepší stránky aspoň máš konečně ten klíček čistej a můžeš bejt spokojenej!!! Btw: ten druhej klíček bych radši v tvým dobru ani neriskoval :lol: :P
pazda
Klubové ID: 1432
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pazda »

no vetsi bordel spis najdu po roce v klavesnici od PC :-D foto sem radsi davat nebudu :lol:
ECKI
Klubové ID: 3121

#4 Příspěvek od ECKI »

pazda píše:no vetsi bordel spis najdu po roce v klavesnici od PC :-D foto sem radsi davat nebudu :lol:
Tak to můžu jen potvrdit :D .Já mám klávesku v tom šuplíku ve stole a když jsem ji dnes bral ke kámošovi,tak jsem nevěřil vlastním očím 8O .Jinak ten bordel znám z mobilu a co mám v klíčku ?? .... To radši ani nechci vědět :lol:
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leveler »

Klíček jsem měl uplně čistej když jsem letos měnil baterky :wink:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pazda »

ECKI píše:
pazda píše:no vetsi bordel spis najdu po roce v klavesnici od PC :-D foto sem radsi davat nebudu :lol:
Tak to můžu jen potvrdit :D .Já mám klávesku v tom šuplíku ve stole a když jsem ji dnes bral ke kámošovi,tak jsem nevěřil vlastním očím 8O .Jinak ten bordel znám z mobilu a co mám v klíčku ?? .... To radši ani nechci vědět :lol:
taky ji mam v supliku.. myslim ze v dobe hladu bych z ni dokazal zit aspon tyden :lol:
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Spajky »

http://spyker.iglu.cz/klaveska/Klaveska5.JPG

Ale slabší povahy neotevírat....Po třech letech soužití s kompem :-P
Měl sem novýho Samsunga za 500..vydržela mi 2 roky, tak sem došel do sklepa pro klávesnici od 386tky z roku 91 mejd in dojčland a co ta vydrží za kusy, paráda :lol: Teď čistim každej půl rok, od tý doby co se mi v jedný on-line gamese seknul shift o kus čehosi a já kvůli tomu projel to beru vážně :lol:
Serifus

#8 Příspěvek od Serifus »

Spajky píše:http://spyker.iglu.cz/klaveska/Klaveska5.JPG

Měl sem novýho Samsunga za 500..vydržela mi 2 roky, tak sem došel do sklepa pro klávesnici od 386tky z roku 91 mejd in dojčland a co ta vydrží za kusy, paráda :lol: Teď čistim každej půl rok, od tý doby co se mi v jedný on-line gamese seknul shift o kus čehosi a já kvůli tomu projel to beru vážně :lol:
:lol: :lol: :lol:
Serifus

#9 Příspěvek od Serifus »

V tom klíčku byl teda daleko větší hegeš, než mám v klávesnici. :D
DAVe_1

#10 Příspěvek od DAVe_1 »

Serifus píše:
nemas fotku? :lol: nasrany v klicu sem jeste nevidel 8O
Serifus

#11 Příspěvek od Serifus »

DAVe píše:
Serifus píše:
Nemám. Ale ještě mám druhej klíček :) Tak ten vyfotim :twisted:
DAVe_1

#12 Příspěvek od DAVe_1 »

Serifus píše:
DAVe píše:
Serifus píše: V tom klíčku byl teda daleko větší hegeš, než mám v klávesnici. :D
Nemám. Ale ještě mám druhej klíček :) Tak ten vyfotim :twisted:
ok :lol:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od pazda »

tak to ja jsem to mel daleko horsi.. ale uz se mi to tam zacina taky mnozit tak jak budu cistit tak to vyfotim :-D me se seknul shift o kousek orechu :-D
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od BMWPower »

pazda píše:

tak to ja jsem to mel daleko horsi.. ale uz se mi to tam zacina taky mnozit tak jak budu cistit tak to vyfotim :-D me se seknul shift o kousek orechu :-D
:lol: :lol: :lol: Tak s klávesnicí jsme na tom asi všichni stejně ale s klíči to u mě naštěstí nehrozí... :D
pazda
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pazda »

tvoje se nedaji rozdelat ze? :-D
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od BMWPower »

pazda píše:tvoje se nedaji rozdelat ze? :-D
JJ. V jednoduchosti je síla... :D :D :D
Odpovědět