Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Folie s atestom
-
- Klubové ID: 1651
-
- Kontaktovat uživatele:
Muzu ze zkusenosti rict, ze lepsi je vyndat, uz kvuli licovani a celkove kvalite - ono docpavat folii nejakou spachtli za gumu...Killca píše:no to bych prave taky rad, zavolam tomu tejpkovi z plzne, uvidime co k tomu rekne a kdyztak hledat dal no100RM píše:No kazdopadne chcem folie bez vyberania skiel, na to mi nikto nesahne !

Vse je jen na konkretni domluve. Myslim ale, ze Vlada to na aute delat nebude, dela bud poradne, nebo vubec...
Jinak zde je kontakt:
http://www.autoservis-autosklo.wz.cz/
jen adresu má ted jinou, Univerzitní ul...
Telefon je v odkazu, a odkazete-li se v telefonatu na "Jooky se stribrnym BMW

-
-
- Kontaktovat uživatele:
ne ne, to. co popisujes, je postup napr u tech zadnich oken, nebo na prilepenych bocnich na VANu, atd... Kazdej soudnej foliak chce dostat folii co nejvic ke kraji, co nejlepe ji mit vytvarovanou, co nejlepe zarizle okraje, a primarne taky to sklo co nejlip vycistene....plysakmartin píše:Skla nechaj na autě, jenom rozeberou tapec
Napr. postup je, ze se vynda stahovacka( pouze se vycvakne samotny sklo, ne mechanismus), velice dukladne se vycisti, folie se tvaruje sterkou + mirne teplem ze strany ZVENKU (jakoby obracene, lepici stranou k sobe), a az nakonec se nalepi ze strany druhe. Vse se
samozrejme za staleho vlhceni roztokem...
Jinak hadat se nechci a nemam proc, ale tenhle postup mame s P.R. od stejneho skolitele, a je osvedceny. Tak jedine, ze za tech par mesicu, co uz jsem ho ted nevidel, zavedl postupy vlastni...

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak samozrejme, ze se tam nacpat da (viz prispevek vyse), ale proste uz pri kapce zamysleni cloveku dojde, kterej potup je lepsi - ber v potaz vycisteni, nalepeni, mirne vyschnuti pred montazi, a hlavne - stahovacky jezdi nahoru a dolu - musi to drzet dobre.russia píše:V chomutove to ten typek dela, aniz by cokoliv rozebiral..
A kdyz monter neni kreten, nevrze nic, samo se musi delat s citem...
-
Já se hádat taky nechci, proto ti budu důvěřovatPietro píše:ne ne, to. co popisujes, je postup napr u tech zadnich oken, nebo na prilepenych bocnich na VANu, atd... Kazdej soudnej foliak chce dostat folii co nejvic ke kraji, co nejlepe ji mit vytvarovanou, co nejlepe zarizle okraje, a primarne taky to sklo co nejlip vycistene....plysakmartin píše:Skla nechaj na autě, jenom rozeberou tapec
Napr. postup je, ze se vynda stahovacka( pouze se vycvakne samotny sklo, ne mechanismus), velice dukladne se vycisti, folie se tvaruje sterkou + mirne teplem ze strany ZVENKU (jakoby obracene, lepici stranou k sobe), a az nakonec se nalepi ze strany druhe. Vse se
samozrejme za staleho vlhceni roztokem...
Jinak hadat se nechci a nemam proc, ale tenhle postup mame s P.R. od stejneho skolitele, a je osvedceny. Tak jedine, ze za tech par mesicu, co uz jsem ho ted nevidel, zavedl postupy vlastni...

Samozřejmě jsem přímo u montáže nebyl, takže to bude asi jak říkáš ty
Lepsie by som to nenapisalT613 píše:rozebirat dvere kvuli folii? tady to dela clovek ktery nesunda nic, ma na to pripravky, udela cokoliv primo na aute, super prace ... v zivote bych nedal auto nekam na rozdelani nejakym troubum co polovinu veci znici![]()
![]()
to uz si muzu udelat sam doma kdyz si skla vyhodim, to zvladne kazdy potom
7er. True definition of luxury. Yours.
- Killca
- Klubové ID: 1648

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Killca
- Klubové ID: 1648
to je fukplysakmartin píše:A je takový problém tam zavolat a zeptat se, než tady donekonečna špekulovat jak že to vlastně dělají ?
Já teda jsem s jejich prací spokojen a nic mi od nich nevrže

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Já bych rozhodně do firmy kde vyndávaj skla, nebo cokoliv rozebírají auto nedal, protože je vidět ,že to dělají amatéři co prostě nedokážou nalepit folie na autě.V jakékoliv profi firmě to dělají na autě bez jakéhokoliv rozebírání.
Doporučuji tuto firmu, přijedou na místo, nalepí, ATEST, spokojenost.Nic nerozeberou. http://www.trieste.cz/index.asp
PS. Ano věřím, že p. školitel ukazoval jak se lepí folie venku, protože nějak se to člověk musí naučit.
Doporučuji tuto firmu, přijedou na místo, nalepí, ATEST, spokojenost.Nic nerozeberou. http://www.trieste.cz/index.asp
PS. Ano věřím, že p. školitel ukazoval jak se lepí folie venku, protože nějak se to člověk musí naučit.