Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Folie s atestom

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
plysakmartin
Klubové ID: 1651

#21 Příspěvek od plysakmartin »

Samozřejmě konkurence je zdravá, otázka je jakou má cenu :wink:
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Slavisimo »

Takze rozeberou dvere a vyndaj skla?? Hmm to bude asi pekne vrzat pak
Killca
Klubové ID: 1648

#23 Příspěvek od Killca »

Pietro píše: Vyndavaji stahovacky, zadni samo ne...
Jinak kdyz tady vychvalujete do nebes Rumanskyho, tak taky musim podotknout, ze muzu domluvit folie tam, kde on se foliovat naucil... Tim nechci rict, ze neumi, ale konkurence je zdrava... :-)
ukaz co umis :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
100RM
Klubové ID: 675

#24 Příspěvek od 100RM »

No kazdopadne chcem folie bez vyberania skiel, na to mi nikto nesahne !
7er. True definition of luxury. Yours.
Killca

#25 Příspěvek od Killca »

100RM píše:No kazdopadne chcem folie bez vyberania skiel, na to mi nikto nesahne !
no to bych prave taky rad, zavolam tomu tejpkovi z plzne, uvidime co k tomu rekne a kdyztak hledat dal no
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Pietro »

Killca píše:
100RM píše:No kazdopadne chcem folie bez vyberania skiel, na to mi nikto nesahne !
no to bych prave taky rad, zavolam tomu tejpkovi z plzne, uvidime co k tomu rekne a kdyztak hledat dal no
Muzu ze zkusenosti rict, ze lepsi je vyndat, uz kvuli licovani a celkove kvalite - ono docpavat folii nejakou spachtli za gumu... :roll: vite co...
Vse je jen na konkretni domluve. Myslim ale, ze Vlada to na aute delat nebude, dela bud poradne, nebo vubec...
Jinak zde je kontakt:

http://www.autoservis-autosklo.wz.cz/
jen adresu má ted jinou, Univerzitní ul...

Telefon je v odkazu, a odkazete-li se v telefonatu na "Jooky se stribrnym BMW :lol: :lol: ", pravdepodobne bude dobra i cena... 8)
plysakmartin

#27 Příspěvek od plysakmartin »

Skla nechaj na autě, jenom rozeberou tapec :wink:
russia

#28 Příspěvek od russia »

V chomutove to ten typek dela, aniz by cokoliv rozebiral..
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pietro »

plysakmartin píše:Skla nechaj na autě, jenom rozeberou tapec :wink:
ne ne, to. co popisujes, je postup napr u tech zadnich oken, nebo na prilepenych bocnich na VANu, atd... Kazdej soudnej foliak chce dostat folii co nejvic ke kraji, co nejlepe ji mit vytvarovanou, co nejlepe zarizle okraje, a primarne taky to sklo co nejlip vycistene....
Napr. postup je, ze se vynda stahovacka( pouze se vycvakne samotny sklo, ne mechanismus), velice dukladne se vycisti, folie se tvaruje sterkou + mirne teplem ze strany ZVENKU (jakoby obracene, lepici stranou k sobe), a az nakonec se nalepi ze strany druhe. Vse se
samozrejme za staleho vlhceni roztokem...
Jinak hadat se nechci a nemam proc, ale tenhle postup mame s P.R. od stejneho skolitele, a je osvedceny. Tak jedine, ze za tech par mesicu, co uz jsem ho ted nevidel, zavedl postupy vlastni... :)
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pietro »

russia píše:V chomutove to ten typek dela, aniz by cokoliv rozebiral..
Jinak samozrejme, ze se tam nacpat da (viz prispevek vyse), ale proste uz pri kapce zamysleni cloveku dojde, kterej potup je lepsi - ber v potaz vycisteni, nalepeni, mirne vyschnuti pred montazi, a hlavne - stahovacky jezdi nahoru a dolu - musi to drzet dobre.
A kdyz monter neni kreten, nevrze nic, samo se musi delat s citem...
100RM

#31 Příspěvek od 100RM »

Ja mam skusenosti, ze ktokolvek sa mi hrabe vo dverach, kastliku a podobne, tak to tam po znovuzmontovani vzdy nekde vrzalo a podobne, takze diky, radsi ne.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Pietro »

100RM píše:Ja mam skusenosti, ze ktokolvek sa mi hrabe vo dverach, kastliku a podobne, tak to tam po znovuzmontovani vzdy nekde vrzalo a podobne, takze diky, radsi ne.
Jasny, ja Ti rozumim, v pohode... Ale jak jsem psal uz drive, je to jen "o rukach"
plysakmartin

#33 Příspěvek od plysakmartin »

Pietro píše:
plysakmartin píše:Skla nechaj na autě, jenom rozeberou tapec :wink:
ne ne, to. co popisujes, je postup napr u tech zadnich oken, nebo na prilepenych bocnich na VANu, atd... Kazdej soudnej foliak chce dostat folii co nejvic ke kraji, co nejlepe ji mit vytvarovanou, co nejlepe zarizle okraje, a primarne taky to sklo co nejlip vycistene....
Napr. postup je, ze se vynda stahovacka( pouze se vycvakne samotny sklo, ne mechanismus), velice dukladne se vycisti, folie se tvaruje sterkou + mirne teplem ze strany ZVENKU (jakoby obracene, lepici stranou k sobe), a az nakonec se nalepi ze strany druhe. Vse se
samozrejme za staleho vlhceni roztokem...
Jinak hadat se nechci a nemam proc, ale tenhle postup mame s P.R. od stejneho skolitele, a je osvedceny. Tak jedine, ze za tech par mesicu, co uz jsem ho ted nevidel, zavedl postupy vlastni... :)
Já se hádat taky nechci, proto ti budu důvěřovat :wink:
Samozřejmě jsem přímo u montáže nebyl, takže to bude asi jak říkáš ty
T613
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od T613 »

patriot píše:
100RM píše:Zdar, je tu niekto z Prahy prip. okolia, kto je schopny zariadit tmave folie s atestom aj na predne skla ? SZ. Diky.
Já mám tyto z Hostivic a doporučuji .. Cena 5 tis kč 8)
a na co je dobry atest na zadni kde muze byt 100%? a 5t za zadek mi pridje mimo 8O
T613
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od T613 »

rozebirat dvere kvuli folii? tady to dela clovek ktery nesunda nic, ma na to pripravky, udela cokoliv primo na aute, super prace ... v zivote bych nedal auto nekam na rozdelani nejakym troubum co polovinu veci znici 8O :lol:

to uz si muzu udelat sam doma kdyz si skla vyhodim, to zvladne kazdy potom
100RM

#36 Příspěvek od 100RM »

T613 píše:rozebirat dvere kvuli folii? tady to dela clovek ktery nesunda nic, ma na to pripravky, udela cokoliv primo na aute, super prace ... v zivote bych nedal auto nekam na rozdelani nejakym troubum co polovinu veci znici 8O :lol:

to uz si muzu udelat sam doma kdyz si skla vyhodim, to zvladne kazdy potom
Lepsie by som to nenapisal
Killca

#37 Příspěvek od Killca »

8O ja uz ty folie radsi ani nechci :( me staci kdyz tam tu folii napatla pod gumu nejak provizorne, mam coupe, takze tam moc gum kolem neni a na zadni sklo ta folie nemusi byt od rohu do rohu, ale jen tak, aby nesvitily dirky v rozich, jinak je mi to jedno, to je jak horor, rozebirat tapec chci v e46 prvni ja a ne foliar :-D to v nejhorsim si to rozeberu sam a dovezu mu to bez tapecu :-D ale verim, ze tam staci jen vytrhnout vodni listu na spodku okna a folii dostane vsude, na zadnich uz to musi udelat v pohode, tam to do tapecu nejde, uvidime, ale fakt si rikam kdyz vidim ze vycvakavaj okna ze stahovacek, ze to ani nechci, vzdyt treba u e36 se musi okno rozsroubovat aby se vysadilo jen okno, nebo se musi vycvaknout ze silonovych kostek, ktery se potom muzou koupit rovnou novy a nasadit je do nuzek, to je oprc jak prase
plysakmartin

#38 Příspěvek od plysakmartin »

A je takový problém tam zavolat a zeptat se, než tady donekonečna špekulovat jak že to vlastně dělají ?
Já teda jsem s jejich prací spokojen a nic mi od nich nevrže
Killca

#39 Příspěvek od Killca »

plysakmartin píše:A je takový problém tam zavolat a zeptat se, než tady donekonečna špekulovat jak že to vlastně dělají ?
Já teda jsem s jejich prací spokojen a nic mi od nich nevrže
to je fuk :-D to uz je proste ta sugesce, ze i presto, ze reknou, ze to rozebirat nebudou, tak to stejne rozeberou, s tim stracehm se neda usinat :-D
Slid
Klubové ID: 1699

#40 Příspěvek od Slid »

Já bych rozhodně do firmy kde vyndávaj skla, nebo cokoliv rozebírají auto nedal, protože je vidět ,že to dělají amatéři co prostě nedokážou nalepit folie na autě.V jakékoliv profi firmě to dělají na autě bez jakéhokoliv rozebírání.
Doporučuji tuto firmu, přijedou na místo, nalepí, ATEST, spokojenost.Nic nerozeberou. http://www.trieste.cz/index.asp

PS. Ano věřím, že p. školitel ukazoval jak se lepí folie venku, protože nějak se to člověk musí naučit.
Odpovědět