Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

S BMW na Nordsleife Nurburgring

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
ARMAN

#21 Příspěvek od ARMAN »

Popravdě pokud nemaš čistě zavodni ambice a nepřivezl jsi sve auto na vleku tak hnat vlastni auto na max na okruhu co vytrestal i špičkove jezdce tisic a půl km od domu je docela hazard, nemusiš zklouznout z tratě sam v dny pro věřejnost tam litaji šilenci s nadupanejma gt3-kami, lotusy apod předhaněj se jedou na krev a když uvidiš v zrcatku jak se na tebe řiti tak je radši pustit jinak do tebe našijou. Odklizeni z tratě v připadě nehody co vim musiš zaplatit z vlastni kapsy, pojistka se na tratě nevztahuje 8)

Nejvic průserů tam dělaji lidi co to natači na kameru a proto jsou zakazany a seberou vam je na vjezdu na trať.
Trhyy
Klubové ID: 1656

#22 Příspěvek od Trhyy »

Přesně jak píše arman, pokud tam jedeš s autem který máš na daily ježdění tak je asi blbost jet na krev pokud nemáš dostatek financí na to až to rozbiješ :D A neni to 1500Km ale 700 :D
ARMAN

#23 Příspěvek od ARMAN »

jo jsem to napsal tam a zpět :oops: :)

jinak je to tam pastva pro oči :inlove: m3e36 je tam obyč auto jak tady fabie, všude skvosty kam se podivaš, cely naplněny nejbaječnějšimi zvuky co si fanda aut dokaže představit :D večer když jdete vesničkou všude u baraků samy Mka, Posche, Lotusy apod - prostě raj :P

Tady je odkaz na blok jednoho ze špaňělů co mě svezly v Cupře, v půlce začinaji fota z leta -> http://tinyurl.com/8n2ays
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mathias22 »

ja jsem tam byl akorat v gran turismu,ale hezky zazitek!jeli ste to s bmw m3 e46 csl?jaky ste meli cas?
george01

#25 Příspěvek od george01 »

mathias22 píše:ja jsem tam byl akorat v gran turismu,ale hezky zazitek!jeli ste to s bmw m3 e46 csl?jaky ste meli cas?
6:59:202 v GTR Evolution,auto M3 GTR.
fixCZer

#26 Příspěvek od fixCZer »

mathias22 píše:ja jsem tam byl akorat v gran turismu,ale hezky zazitek!jeli ste to s bmw m3 e46 csl?jaky ste meli cas?
totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),
ale v reálu je ten okruh delší o ten jížní cíp, tak že se časy asi nedaj porovnávat.

p.s. Kdo si zapamatuje dobře všech 170 zatáček aby mohl jet pilu, je u mě machr (nebo magor, záleží na vizáži :lol: )
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od mathias22 »

george01 píše:
6:59:202 v GTR Evolution,auto M3 GTR.
gtr jede jako kurva,zkuste to s csl!to se neda srovnavat!
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od mathias22 »

fixCZer píše:
totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),
ale v reálu je ten okruh delší o ten jížní cíp, tak že se časy asi nedaj porovnávat.

p.s. Kdo si zapamatuje dobře všech 170 zatáček aby mohl jet pilu, je u mě machr (nebo magor, záleží na vizáži :lol: )
jako tak znat je nemusis,a muzes zajet slusny cas!jde to aji bez znalosti!
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od BMWPower »

Jednou se tam hodlám přijet a zařádit... :twisted:
Paavo
Klubové ID: 2218

#30 Příspěvek od Paavo »

Dneska jsem byl vylet do nemecka probrat s kamikem, kterej do Reichu dost jezdi a vyhrozoval mastnymi pokutami za napr. odtah z dalnic prej az 2000 euro(kdyz se neco posere) furu nahradnich dilu s sebou, aspon jeste jedny gumy na odjeti, ze prej tamty sjedu a celkove mi Nordschleife rozmlouval co slo.Jaky to bylo u vas, taky jste meli druhou sadu kol??A jak je to s brzdama, hrozi akutni sjeti desek a vareni kapaliny.Jsem z jeho slov doooooost rozpacity.A rikal, ze je lepsi mit auto na vleku a jeste jedo doprovodne s kupou dilu a lidmi,kteri by "me" dali do kupy, kdyby k necemu doslo a moh odject domu.................
ARMAN

#31 Příspěvek od ARMAN »

Brzdovku jsem tam uvařil takřka hned jak jsem už řikal nikdy se mi to v životě nestalo takže trenky byli na vyměnu když jsem letěl z kopce k zatačce brzdim na podlahu a ono jen přibržduje a nic vic(!) jako by se mi dostal olej na kotouče 8O už jsem se psychicky připravil na vylet do pisečku v zatačce, nakonec jsem se do ni vešel, zbytek okruhu jsem jel jak dědek do samošky :oops: po par km začalo brzdit ale už jsem nepřidaval.

Pokud si chceš fakt odvazat tak nejlepši opravdu na vleku, pokud opatrně lehkym fofrem jen se projet tak jde i normalně. Někde jsem četl že par kol na NR se rovna 10000 najetym km v normalnim provozu 8O

Na zpatečni cestě hned za hranicema v plzni mi rupnul řemen visky takže se motor ihned přehřal 8O diky BMWAKOVi ktery mě zachranil ani za to nic nechtěl :oops: :wink: Neumim si představit co bych dělal kdyby se tohle stalo na okrunu nebo i na německe dalnici po ktere jsme se projeli docela svižně jak tam i zpatky, německy umim maximalně "Nicht freštejn" a "gitler kaput" :lol:
Paavo
Klubové ID: 2218

#32 Příspěvek od Paavo »

Vis co,trat znam akorat ze simulatoru GTR Evolution a zrovna bych si ji netrouf ject na podlahu,mel jsem na mysli si ji svizneji project,takovy 3,4 kolecka,ale ject dekl to fakt ne.Jel bych tam normal po ose,tak bych se chtel taky domu dostat s nerozbitym autem.Co by se vyplatilo udelat za nezbytne opravy,upravy,udrzbu pred vyjetim?A co nejake dily mel si s sebou?Jak dopadly gumy?Co casy a z jakym autem?Docela by me to zajimalo, jestli si nemam dat nejdriv nejakej trenink na masarykaci, kterej je za hubicku :P
ARMAN

#33 Příspěvek od ARMAN »

Žadne gumy jsem nebral ani dily. Jeli jsme dvěma třicama(iso a 2.0) v autě jen řidič. Udělal bych standartni prohlidku a vyměny kapalin pokud je to třeba(třeba brzdovku :D). Prostě připravit auto jako na jakoukoli dlouhou cestu. MIHALS vyměnil kotouče, destičky, olej apod a řikal jel max co dokazal a auto bez problemu, taky předtim cvičil v GT5 :D
fixCZer

#34 Příspěvek od fixCZer »

mathias22 píše:
fixCZer píše:

jo maš asi pravdu, ale na tom okruhu prostě potom ztrácim koncetraci. ale při tý licenci co jedeš na IA jsem dal asi jen o 5s za stříbrem, to byl pro mě úspěch.
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od mathias22 »

fixCZer píše:
mathias22 píše:
fixCZer píše: totálně rozšvihanej někde v tý klopený zatáčce. ten okruh se prostě nedá jen tak, je tam přes 170 zatáček různej typů a má to téměř 22km (v GT4),

jo maš asi pravdu, ale na tom okruhu prostě potom ztrácim koncetraci. ale při tý licenci co jedeš na IA jsem dal asi jen o 5s za stříbrem, to byl pro mě úspěch.
ale to si jel s medvidkem!je to mazec!musis se porad hlidat!ale da se i srtribro!ja ho zajel!
Odpovědět